Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Epava legendarei nave HMS Terror, găsită după 150 de ani

Publicat:

Epava ambarcatiunii HMS Terror, a doua nava a expeditiei exploratorului britanic care a pornit in 1845 in cautarea unei noi cai maritime care sa lege de Pacific, a fost gasita in zona arctica. , organizatie neguvernamentala de arheologie marina, au reusit aceasta descoperire. Arheologii au descoperit ramasitele HMS Terror la circa 96 de km de locul unde ambarcatiunea a fost strivita de gheata.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Epava unui avion disparut acum 50 de ani, gasita intr-un lac

14:20, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island. {{751808}}Dupa numeroase cautari eșuate de-a lungul anilor, cautatorul subacvatic Garry Kozak și…

VIDEO Imagini subacvatice: Epava unui avion disparut acum 50 de ani a fost gasita intr-un lac din SUA

11:41, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island.

O structura misterioasa in forma de „L” a fost gasita langa Marea Piramida din Giza, iar arheologii nu au aflat inca despre ce e vorba

12:35, 01.06.2024 - Egiptul ascunde multe secrete ale trecutului sau antic, iar ultimul dintre ele este cel descoperit de arheologi in necropola de vest din Giza. Arheologii au identificat o misterioasa structura subterana in forma literei „L” și nu știu inca despre ce este vorba. 

Comoara de acum 4.500 de ani, gasita pe fundul unui lac. Cercetatorii sunt uimiți și cred ca nu e singura

14:20, 31.05.2024 - Arheologii din Wisconsin au descoperit cel puțin 11 canoe antice intr-un lac, inclusiv o ambarcațiune din 2500 i.Hr. Ei cred ca sub ape se afla un sit antic și ca acolo sunt și alte comori nedescoperite inca.

A fost gasita cea mai puternica arma din istorie: Timp de 80 de ani a fost ascunsa

20:20, 25.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundat de forțele inamice, informeaza BBC.

Epava unui submarin american scufundat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita in Marea Chinei de Sud

11:45, 24.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundata de forțele inamice.

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost gasita

09:15, 20.05.2024 - Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial dupa ce a fost gasita epava elicopterului in care calatoreau. Presedintele Ebrahim Raisi si ministrul Hossein Amirabdollahian faceau parte dintr-o delegație care a fost in vizita in Azerbaidadjan,…

"O delicatesa in epoca romana". Arheologii au aflat ce conțineau sutele de amfore de pe epava de 1.700 de ani gasita langa Mallorca

12:46, 06.05.2024 - O epava din epoca romana, veche de 1.700 de ani, care a fost gasita in apropierea tarmului insulei spaniole Mallorca, are la bord o incarcatura pretioasa de sos de peste, conform unui nou studiu, transmite Live Science.


Ce parere ai despre aceasta stire?