Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EMOȚIONANT Ce cadou a primit Simona Halep în ziua în care a împlinit 27 de ani - VIDEO

Publicat:

WTA prezinta, joi seara, pe Facebook, un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu Simona Halep, cu ocazia zilei de nastere a liderului mondial.

Bucura-te de ziua ta de nastere, Simona Halep! Iata cateva amintiri frumoase ca sa te bucuri de ele!”, a notat WTA, atasand filmuletul in care Halep poate fi vazuta, intre altele, jongland cu o minge de fotbal, ridicand trofee si multumindu-le fanilor.

Citește și: Dragnea a vorbit despre noua lege a pensiilor! Ce crede acesta

Simona Halep a implinit, joi, 27 de ani. Ea se afla la Beijing, unde va participa, saptamana viitoare,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Maia Sandu a donat premiul de 30.000 de euro primit la Timișoara unei organizații pentru copii cu sindromul Down

17:00, 19.02.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat luni, pe Facebook, ca doneaza Premiul „Timisoara pentru Valori Europene”, in valoare de 30.000 de euro, organizatiei „Prietena mea”, despre care susține ca „este vocea copiilor cu sindromul Down si promoveaza incluziunea lor”. Asociatia pentru Promovarea…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Mesajul emoționant al Oanei Boc dupa dispariția Cameliei Tișe: ”Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletul tau frumos și bun”

15:05, 06.02.2024 - Oana Boc, soția primarului Emil Boc, a scris un mesaj emoționant dupa dispariția Cameliei Tișe, fosta soție a președintețui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Soții Boc au fost nașii de cununie ai familiei Tișe și erau in relații apropiate și acum.Luni, Oana Boc a scris pe Facebook: „Dumnezeu sa…

Instanța anuleaza pedeapsa unui elev care a ironizat o profesoara și a primit nota 2 la purtare. Ce spun experții in domeniu

22:20, 01.02.2024 - Un fost elev trebuie sa primeasca daune morale de 3.000 de euro de la Colegiul National „B.P. Hasdeu“ din Buzau dupa ce, cand era inca licean, a fost pedepsit cu nota 2 la purtare pentru ca a ironizat o profesoara pe Facebook. Experții spun ca acest caz scoate la iveala lacunele din sistem.


Ce parere ai despre aceasta stire?