Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, consternat de clujenii care fură flori din ronduri: „E un lucru care arată lipsa de respect față de oraș”

Publicat:


Primarul municipiului Cluj-Napoca, , a declarat joi la radio ca unii clujeni fura flori din rondurile amplasate în oraș, pentru a și le duce acasa. Edilul susține ca are și imagini cu vinovații, pe care intenționeaza sa le faca publice. Boc a vorbit și despre problema cerșetoriei, practica care devine tot mai întâlnita în Cluj-Napoca odata cu venirea primaverii, dar și despre gunoaiele aruncate în locuri nepermise.


&"Avem imagini cu oameni care fura flori din rondurile publice și ma tot gândesc…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

,,Este din ce in ce mai neingrijita zona, mirosul este neplacut” - Clujenii reclama ca Piața Garii, poarta de intrare in oraș, este ignorata de autoritați

13:50, 02.04.2024 - Pentru mulți turiști care vin in Cluj-Napoca, Piața Garii este primul lucru pe care il vad imediat dupa ce coboara din trenuri, iar asta nu este un lucru prea bun, din pacate. Clujenii reclama ca zona s-a umplut de personaje dubioase, a devenit extrem de neigrijita iar mirosurile sunt de nesuportat.…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Cluj-Napoca, in topul comenzilor de 8 Martie din Europa de Sud-Est. Care sunt cele mai cumparate flori de Ziua Femeii

12:25, 07.03.2024 - Clujenii arata ca nu iși uita doamnele/domnișoarele de 8 martie, iar orașul de pe Someș s-a clasat in top in ceea ce privește numarul comenzilor de flori de Ziua Femeii in regiunea Europei de Sud-Est.

Emil Boc, la Congresul PPE: Trebuie sa avem ca prioritate absoluta preocuparea de a servi interesul public major

17:01, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca, atat timp cat alesii locali, europeni sau nationali vor avea ca prioritate absoluta preocuparea de a servi interesul public major, vor iesi castigatori in alegeri. El a participat miercuri, in cadrul Congresului Partidului Popularilor…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Emil Boc, la congresul PPE: „Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a tine extremismul la usa si nu in interiorul procesului democratic fundamental”

11:30, 06.03.2024 - Edilul municipiului Cluj-Napoca a declarat, miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte si nu exista, decat cu rare exceptii, primari sau presedinti de consilii judetene cu orientari…

Emil Boc are tot mai mult de lucru la Bruxelles. Ce sarcina a primit primarul Clujului

14:51, 22.02.2024 - Comitetul European al Regiunilor l-a numit, joi, pe primarul Clujului raportor pe tema Inteligenței Artificiale, subiect pentru care Uniunea Europeana se pregatește sa adopte un pachet legislativ.


Ce parere ai despre aceasta stire?