Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk nu va primi vaccinul anti-Covid! Declarație-șoc făcută de miliardar

Publicat:

spune ca el și familia sa nu vor primi un vaccin impotriva coronavirusului cand va fi disponibil. Miliardarul sud-african a facut afirmația in timpul unui interviu acordat jurnalistei de la , publicat luni, potrivit . In timpul conversației, Swisher l-a intrebat pe președintele Tesla daca el sau familia […]

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk condamna SUA dupa ajutorul dat Ucrainei: 'Nu exista o strategie de ieșire, doar un razboi veșnic'

14:20, 21.04.2024 - Miliardarul american Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, a facut pe rețeaua X (fosta Twitter) un comentariu controversat despre razboiul din Ucraina, dupa ce SUA au aprobat un ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Elon Musk a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume in fața marelui sau rival

10:35, 05.03.2024 - Elon Musk nu mai e cel mai bogat miliardar al planetei dupa ce prețul acțiunilor Tesla s-a depreciat cu aproape 25% anul acesta, miliardarul sud-african fiind devansat acum de marele sau rival, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, relateaza Business Insider.

Elon Musk, Donald Trump și Julian Assange se numara printre nominalizații la Premiul Nobel pentru Pace

23:05, 20.02.2024 - Elon Musk, Julian Assange și Donald Trump se regasesc pe lista nominalizaților la Premiul Nobel pentru Pace. Miliardarul, proprietar al companiei X și fondator al Tesla, a fost propus de parlamentarul libertarian norvegian Marius Nilsen, Donald Trump a fost propus de o membra a Congresului SUA, iar…

Musk: ”Nu exista nicio sansa” ca Putin sa fie infrant in Ucraina. ”Prelungirea razboiului nu-i ajuta”

16:56, 13.02.2024 - Miliardarul american a livrat mii de terminale Starlink Kievului, care permit armatei ucrainene accesul la Internet, dar a propus ca Ucraina sa cedeze teritoriu Rusiei pentru a obtine pacea. El a apreciat luni, intr-un ”spatiu” pe X ca ”nu exista nicio sansa” ca presedintele rus Vladimir utin sa fie…

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.

Cu cat iși platește Elon Musk angajații Tesla din SUA. Diferența dintre salariile din California și Texas

09:25, 09.02.2024 - Constructorul american de automobile electrice Tesla a majorat in urma cu o luna salariile angajaților din uzinele de pe teritoriul Statelor Unite. Documente interne consultate de Business Insider prezinta ce venituri au in prezent muncitorii din fabrici.

(video) Elon Musk l-a scos la plimbare pe Optimus, robotul umanoid al Tesla. Gestul a starnit val de reacții: „Merge mai bine decat Joe Biden”

12:05, 02.02.2024 - Elon Musk, directorul general al Tesla, l-a scos la plimbare pe robotul umanoid al companiei, numit Optimus. Miliardarul american a postat pe platforma X un video in care robotul umanoid merge cu pași lenți prin fabrica, iar gestul sau a a starnit valde reacții, unii internauți fiind chiar vehemenți…

VIDEO Elon Musk l-a scos la plimbare pe Optimus, robotul umanoid al Tesla

11:15, 02.02.2024 - Elon Musk a scos la plimbare cel mai recent robot al Tesla, un android cu inteligența artificiala, botezat Optimus. Miliardarul american a postat pe platforma X un videoclip in care robotul umanoid merge cu pași lenți in fabrica Tesla.


Ce parere ai despre aceasta stire?