Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eliza Georgescu, actrița talentată din grupa lui Horia Brenciu. "M-a cerut de soţie. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare"

Publicat:

, actrița și soție de comediant, nu avea cum sa nu ii cucereasca pe jurați. Are stofa de artista, mai ales cu un așa mentor. Concurenta face parte din grupa lui , de peste 24 de ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Neșu a rupt tacerea despre divorț. Detaliul despre fosta lui soție schimba totul: “Vreau sa știe lumea”

17:45, 04.05.2024 - Mihai Neșu, in varsta de 41 de ani, a decis sa spuna tot adevarul despre divorțul sau, dupa ce s-a zvonit ca fosta soție, Maria, l-a parasit in urma accidentului grav din 2011. Fostul fotbalist a spus cum au stat lucrurile, de fapt. Mihai Neșu a dat carțile pe fața despre divorțul de soție La […] The…

Ce parere are Elena Marin, concurenta de la Survivor Al Stars, despre Andreea Marin. Cele doua au lucrat impreuna. „Niciodata nu se ține cont de asta”

17:50, 22.04.2024 - Elena Marin, fosta concurenta de la Survivor All Stars, a dezvaluit in ce a investit banii caștigati la show-ul de la Pro Tv și a vorbit despre primul ei job in televiziune. Elena a facut parte din trupa de balet a emisiunii Surprize, surprize, iar in fiecare an intreaga echipa se reunește, iar la intalnire…

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Catalin Dobrescu, prima reacție dupa acuzațiile aduse de Oana Radu. Fosta soție a facut totul public in online

13:50, 01.04.2024 - Dupa o casatorie de trei ani și o relație de patru, Oana Radu și Catalin Dobrescu au divorțat in luna noiembrie a anului trecut. Deși au pastrat discreția in perioada divorțului, acum ies la iveala multe detalii ascunse.

Care a fost ultimul lucru pe care Oana l-a facut pentru Mioara Roman. Momentul a bucurat-o enorm pe fosta sotie a lui Petre Roman: „Ceva extraordinar pentru mine”

20:15, 16.03.2024 - Indiferent despre cine ar fi vorba, decesul unuia dintre parinți este un moment greu pentru oricine. La fel de greu a fost și pentru Oana, dupa data de 23 februarie, cand mama acesteia, Mioara Roman s-a stins din viața. Dar, cu doar cateva zile inainte, Oana avea sa faca un ultim gest.

Știrile Antena Stars. Betty Salam și soțul, mari emoții inainte de plecarea in Asia Express 2024. Cum a reacționat Catalin Vișanescu atunci cand i-a propus sa faca echipa / VIDEO

18:05, 28.02.2024 - Betty Salam și soțul ei formeaza una dintre echipele care vor porni in aventura Asia Express 2024. Concurenta spune ca are mari emoții, chiar daca este de atația ani in lumea mondena. Cei doi se pregatesc de momentul in care vor pleca in aventura de pe Drumul Zeilor.

Bulgaria a identificat doi spioni rusi sub acoperire. Cei doi, soț și soție, se dadeau drept cetațeni bulgari

17:15, 26.02.2024 - Doi cetateni rusi, care se dadeau drept bulgari, dar au fost identificati ca spioni rusi, au primit interdictie de intrare in Bulgaria, incepand din 26 februarie 2024, prin ordin al presedintelui Agentiei de Stat pentru Securitate Nationala (SANS), a transmis SANS luni intr-un comunicat de presa.

Gica Hagi are o noua afacere » Domeniul in care vrea sa dea lovitura alaturi de soție

22:25, 19.02.2024 - Gica Hagi (58 de ani), managerul Farului, și-a deschis o firma de publicitate cu sediul in București. Marilena, soția „Regelui”, e administrator in noua companie. Noua firma a lui Hagi se numește HGH Company SRL și are sediul in sectorul 2 din București. Firma lui Gica a fost inregistrata la registrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?