Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elicopter al marinei militare americane, prăbușit în Marea Filipinelor

Publicat:

Un elicopter al marinei militare americane s-a prabusit in ; toti cei cinci membri ai echipajului au fost salvati, a anuntat sambata Flota a 6-a a , intr-un comunicat preluat de dpa.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion F-16 s-a prabusit in parcul national White Sands din New Mexico

01:10, 02.05.2024 - Un avion de lupta F-16 'Fighting Falcon' s-a prabusit marti intr-un parc national din New Mexico, in sud-vestul Statelor Unite, au anuntat fortele aeriene americane. Pilotul a reusit sa se catapulteze inainte ca avionul sa se prabuseasca in parcul national White Sands, a indicat baza aeriana Holloman…

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare. Posibila cauza a tragediei este socanta!

09:00, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare in timpul unui exercitiu pe timpul nopții, iar din primele informații s-au ciocnit, conform Ministerului japonez al Apararii. Cele doua elicoptere SH-60 efectuau sambata seara un exercitiu de lupta antisubmarin in apropierea insulei Torishima…

Dezastru aerian in Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

05:40, 21.04.2024 - Sapte membri de echipaj au fost dati disparuti duminica dupa un accident care aparent a implicat doua elicoptere militare japoneze in largul coastelor nipone, a informat presa locala, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Monarhiile arabe din Golf au cerut imperativ Statelor Unite sa nu atace Iranul de pe baze aflate pe teritoriul lor (surse)

22:00, 12.04.2024 - Statele arabe din Golf au solicitat SUA sa nu lanseze lovituri asupra Iranului de pe bazele militare americane aflate pe teritoriile lor și nici din interiorul spațiul lor aerian, conform unor surse americane citate de middleeasteye.net.

Serviciul de spionaj extern al Rusiei susține ca grupari militare private americane pregatesc o operațiune in Ucraina

06:10, 10.04.2024 - Serviciul de spionaj extern al Rusiei (SVR) a acuzat marti companiile militare private americane ca ar recruta detinuti proveniti din Mexic si Columbia, care ispasesc pedepse in inchisori de pe teritoriul SUA, pentru a-i trimite sa lupte in Ucraina, relateaza EFE si TASS, conform Agerpres.

Statul uriaș din SUA, care poate fi oricand atacat de Rusia: nu beneficiaza de protecția NATO

16:21, 30.03.2024 - Suedia a devenit cel mai nou membru al NATO la inceputul acestei luni, alaturandu-se celor 31 de națiuni din alianța de securitate, inclusiv Statelor Unite. Mai exact, 49 din cele 50 de state americane. Pentru ca, printr-o ciudațenie a geografiei și a istoriei, Hawaii nu este, din punct de vedere…

Analist al serviciilor americane de informatii militare arestat pentru spionaj in SUA

02:05, 08.03.2024 - Un analist din cadrul serviciilor americane de informatii militare a fost arestat pentru ca a trimis informatii clasificate unui complice afirmand ca locuieste in Hong Kong, a comunicat Departamentul de Justitie (DoJ) al Statelor Unite

Navele de razboi americane doboara arme cu care nimeni nu s-a mai confruntat in lupta

17:55, 17.02.2024 - Navele de razboi ale Marinei americane din largul coastelor Yemenului se lupta cu rachetele balistice anti-nava Houthi, o arma periculoasa cu care nicio armata nu s-a confruntat vreodata in lupta pana de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?