Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevă din Sighetu Marmaţiei, bătută de o colegă. Un băiat ar fi fost motivul scandalului

Publicat:

Din pacate bataile si conflictele intre elevi sunt la ordinea zilei.  Se bat pe strada, in curtea scolii…  Ultimul conflict de acest  gen s-a petrecut in cartierul 1 Mai din Sighetu Marmatiei, unde o eleva de 17 ani a fost  agresata de o fata de aceeasi varsta, imediat dupa terminarea cursurilor, din cauza unui baiat. Se pare ca agresoarea nu este la prima […] The post Eleva din , batuta de o colega. Un baiat ar fi fost motivul scandalului appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva a ajuns la spital, dupa ce a fost batuta de un coleg in sala de clasa dintr-o școala din Mehedinți

14:55, 14.03.2024 - Eleva de 14 ani, care a fost lovita de un coleg de 15 ani, in timpul orelor de curs, a ajuns, joi, 13 martie, la Spitalul din Motru, iar medicii au anuntat imediat poliția, informeaza News.ro.„Politia orasului Strehaia a fost sesizata de Spitalul municipal Motru, cu privire la faptul ca la unitatea…

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Lucrari sistate temporar pe ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitești. Care este motivul VIDEO

11:25, 09.03.2024 - Doar doua din cele patru tronsoane drumului expres Craiova-Pitesti au fost finalizate integral, in ultimii șapte ani, in timp ce pe celelalte doua tronsoane, adica exact capetele drumului, lucrarile avanseaza greu.

Motivul pentru care Jojo nu ar accepta sa participe la Survivor All Stars. „Am tot respectul pentru cei care merg acolo”

16:06, 23.02.2024 - Catalina Grama (Jojo), in varsta de 42 de ani, a vorbit despre propunerea de a participa la Survivor Romania și a explicat ca deși fetita ei a sfatuit-o sa accepte provocarea, ea nu se vede in Republica Dominicana, pe un traseu atat de complicat.Catalina Grama a fost intrebata de fetița ei, Zora, de…

VIDEO șocant - Eleva de 14 ani, batuta crunt de o colega in preajma unei școli din Campina

09:55, 06.02.2024 - Un incident șocant de violența in care au fost implicate doua eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Campina a ieșit la iveala dupa ce o inregistrare video tulburatoare cu agresiunea a devenit virala pe rețelele de socializare. Inregistrarea publicata de presa locala…

Eleva batuta cu bestialitate de o colega. Agresoarea este cercetata pentru lovire, unde a avut loc incidentul

09:30, 06.02.2024 - Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, dupa ce o adolescenta de 13 ani a fost batuta cu bestialitate de alta colega, o fata cunoscuta cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetata pentru loviri și alte violențe.

Scene infioratoare au avut loc in Campina. O fata de clasa a VIII-a a fost batuta cu bestialitate de o colega / FOTO

18:10, 05.02.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Campina. O fata de clasa a VIII-a a fost batuta cu bestialitate de o colega, in timp ce cele doua se aflau chiar vis-a-vis de liceul in care fetele invata, pe terasa unei cofetarii.

Motivul pentru care mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

13:30, 05.02.2024 - Pe parcursul saptaminii precedente, polițiștii au denunțat 11 șoferi care le-au propus mita. Ultimul caz denunțat a fost pe strada Aerodromului intersecție cu traseul R-6 din mun. Balți. Șoferul a fost stopat pentru exploatarea vehiculului cu parbrizul din fața umbrit, fiind diminuat cimpul vizual.…


Ce parere ai despre aceasta stire?