Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Udrea, audiată în Comisia Juridică a Camerei Deputaților: ”În acets moment împotriva mea există un asalt”

Publicat:

Deputatii din s-au intalnit "in regim de urgenta", duminica dupa-amiaza, pentru a discuta solicitarile DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului .

Udrea a ajuns la ședința comisiei juridice. Inainte de a intra in sala de ședințe ea a reluat afirmațiile potrivit carora cererile de arestare ar fi urmarea faptului ca a depus plangere penala impotriva lui , directorul interimar al SRI. Ședința se desfașoara cu ușile inchise.

"Impotriva mea exista un asalt in acest moment. Sunt tinta unor actiuni de denigrare si acelasi timp a…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Motivul pentru care Parlamentul a convocat ședinta solemna pe 14 mai i Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si Statul Israel

14:05, 08.05.2024 - Miercuri, 14 mai, va fi convocata o sedinta solemna a Camerei Deputatilor si Senatului, consacrata marcarii Zilei Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si Statul Israel. Cel care a facut propunerea cu privire la declararea datei de 14 mai ca fiind Ziua Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania…

(VIDEO) Parlamentul marcheaza aderarea Romaniei la NATO

15:55, 02.04.2024 - Parlamentul s-a reunit marti, in sedinta de plen comuna pentru a marca 20 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica si 75 de ani de existenta a NATO. In sedinta de marti, deputatii si senatorii vor dezbate si vota o declaratie pe acest subiect. Birourile permanente reunite ale Camerei…

Moțiunea simpla impotriva ministrului Finanțelor a fost respinsa de Camera Deputaților

12:10, 05.03.2024 - Moțiunea simpla „Ministrul Boloș, inventatorul și pazitorul taxei pe boala trebuie sa plece”, depusa de USR și Forța Dreptei, a fost respinsa, marți, de Camera Deputaților, cu 82 de voturi „pentru”, 172 „contra” și doua abțineri. Deputații USR și Forța Dreptei au depus saptamana trecuta o moțiune…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputații BCS: Daca sunteți tare obosiți, puteți sa va duceți. Vad ca muzica s-a pornit, e veselie in casa voastra

13:15, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Grosu, catre deputați: „Toata lumea este cu noi?!”

12:25, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Moldova, scutita de achitarea contribuțiilor financiare anuale pentru participarea la programele UE. Proiectul, votat de deputați

12:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?