Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este tânărul de 19 ani spulberat de un skijet la Eforie: mama lui face mărturii șocante. Se încearcă o mușamalizare?

Publicat:

Un accident extrem de grav a avut loc pe litoral, la . Un tanar de doar 19 ani și prietena acestuia au fost spulberați de un skijet. Cei doi se dadeau cu o saltea, iar un skijet i-a lovit in plin. Tanarul și-a protejat iubita și a fost aruncat 5-6 metri in aer, cu fața in jos. Autoritațile ridica din umeri in acest caz, deși tanarul a ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean Constanța.

Tanarul de 19 ani a fost resuscitat de oamenii de la punctul de prim ajutor, iar apoi a fost transportat la spital cu rani foarte grave. Iubita tanarului, in varsta de 19 ani, a ramas pe saltea, dar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Prahova incearca sa afle cauza surparii strazii „23 August” din Slanic. Tasarea pare ca a stagnat

09:40, 28.04.2024 - Surparea de pe strada 23 August din orasul Slanic din Prahova a stagnat, au anunțat autoritațile locale, dar nu se știe, deocamdata, care este cauza acelei tasari ce a dus la evacuarea a 42 de persoane din locuințele lor.

Masura drastica intr-un oraș din Japonia: cum incearca autoritațile sa combata turismul excesiv

15:35, 26.04.2024 - Satule pana peste cap de turiștii straini care nu au un comportament adecvat, autoritațile nipone au decis sa blocheze cu o bariera priveliștea cu Muntele Fuji. Conform The Guardian, bariera ar urma sa fie amplasata intr-un loc preferat destinat fotografiilor.

Cum incearca sa scape de inchisoare turcul care a ucis-o pe Mirela, in Dambovița. Noi detalii șocante

10:30, 20.04.2024 - Noi dezvaluiri șocante ies la iveala in cazul crimei din Dambovița care a șocat Romania. Turcul acuzat de uciderea Mirelei iși continua lupta pentru libertate, iar eforturile disperate ale familiei sale aduc in prim-plan noi detalii tulburatoare.

Fermierii din SUA iau masuri dupa ce gripa aviara a fost depistata la vaci / Focare confirmate in șapte state americane, in timp ce autoritațile incearca sa afle cum se raspandește virusul

15:01, 11.04.2024 - Producatorii de lapte din Statele Unite au inceput sa ia masuri, in unele cazuri radicale, pentru a incerca sa opreasca raspandirea gripei aviare la animalele lor, dupa ce aceasta a fost depistata in cirezi de vaci din mai multe state americane, relateaza Reuters. Agenția de presa amintește ca gripa…

Un barbat din Timiș și-a injunghiat iubita, apoi și-a dat foc. Pompierii l-au gasit carbonizat

13:35, 08.04.2024 - Autoritatile din Timis au intervenit, luni, la Mosnita Veche, unde o femeie a fost injunghiata in zona gatului de catre partener, fiind preluata de echipaje medicale. Barbatul si-a dat foc intr-o anexa, pompierii gasind trupul carbonizat, transmite News.ro.

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Cubanezii fug, iar autoritațile ii cheama inapoi

21:25, 17.02.2024 - Țarile din intreaga lume refuza sa primeasca inapoi solicitanții de azil respinși in Germania și UE. La cealalta extrema, comuniștii din Cuba implora, practic, sa-și aduca inapoi compatrioții care au emigrat ilegal in SUA. Exista un calcul in spate. Comuniștii din Cuba au anunțat creșteri importante…


Ce parere ai despre aceasta stire?