Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eforturile uriașe făcute de Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, pentru a se întoarce acasă. Bărbatul cere îndurare magistraților

Publicat:

Dupa ce in luna iunie a fost batuta cu bestialitate de catre soțul ei cu mai multe lovituri de ciocan, iar a ajuns dupa gratii, acum barbatul vrea sa scape de inchisoare și cere indurare magistraților. Ce se intampla cu el și ce eforturi uriașe face pentru a scapa de arest. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Xtra Night Show. Cum reacționeaza Tavi Clonda și Gabriela Cristea la mesajele rautacioase primite in mediul online. Declarațiile facute de soțul vedetei: „O deranjeaza...” / VIDEO

23:30, 11.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de urmariți in mediul online, avand sute de mii de fani. Cei doi primesc și mesaje rautacioase, dar incearca sa le faca fața in moduri cat mai simple. Cantarețul afirma ca s-au obișnuit și nu mai sunt deranjați de astfel de cuvinte venite de la persoanele…

Chantal, fiica cea mare a Danei Roba, implinește varsta de 7 ani! Cum arata petrecerea surpriza organizata de make-up artist pentru fetița ei / FOTO

20:30, 16.02.2024 - Este zi importanta pentru Dana Roba! Chantal, fiica cea mare a make-up artistului, implinește varsta de 7 ani. Iata cum arata petrecerea surpriza organizata de vedeta din showbiz-ul romanesc pentru fetița ei!

Loredana Toma se intoarce acasa cu doua medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere

20:30, 16.02.2024 - Sportiva Loredana Toma a castigat, vineri, doua medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, la categoria 71 kg. Toma a obtinut aurul la total, cu 241 kg, si la spuls, cu 114 kg, potrivit news.ro.La aruncat, Loredana Toma a terminat pe locul 4, cu 127 Kg, dupa ce a ratat…

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Prințul Harry se intoarce acasa sa-și vada tatal. Cat de grav bolnav este regele Charles

14:25, 06.02.2024 - Prințul Harry se intoarce acasa, in Londra, pentru a-l vedea pe tatal sau. Regele Charles trece prin momente grele de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic se confrunta in prezent cu probleme de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?