Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipele de start în Astra Giurgiu - FK Oleksandria

Publicat:

va incepe cu in atac meciul cu formația ucraineana FK Oleksandria, joi seara, pe Stadionul '''' din Giurgiu, in prima manșa a turului al treilea preliminar al la fotbal.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Slovacia - Țara Galilor, ultimul amical pentru adversara Romaniei de la Euro 2024 » Echipele de start + cote

20:55, 09.06.2024 - Slovacia, adversara Romaniei de la Campionatul European din Germania, va infrunta Țara Galilor, de la 21:45, in ultimul amical inainte de turneul final. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 3 și Digi Sport 3. Romania - Slovacia va fi meciul decisiv al grupei E de la Campionatului…

LiveBlog Romania - Bulgaria, penultimul test inainte de EURO 2024 - Avem echipele de start

21:02, 04.06.2024 - Romania infrunta la București naționala Bulgariei, in penultimul meci de pregatire inainte de Campionatul European din Germania. Partida este transmisa in direct pe Prima TV, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Olympiacos - Fiorentina, in finala UEFA Conference League / Avem echipele de start

21:30, 29.05.2024 - ​Olympiacos și Fiorentina se intalnesc la Atena in finala celei de-a treia ediții a UEFA Conference League. Partida este transmisa in direct pe Pro Arena, dar și in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

20:35, 18.05.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog Universitatea Craiova - Rapid București, in play-off-ul SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:25, 30.03.2024 - ​Universitatea Craiova - Rapid este capul de afiș al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei, ambele formații avand șanse reale la caștigarea titlului. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?