Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este cea mai frumoasă nepoată a Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer!

Publicat:

Probabil ca va suna cunoscut numele acestei nepoate de frate a Prințesei Diana. , in varsta de 26 de ani, nu este o frumusețe tipica de la curțile regale, chiar daca prin venele ei curge ceva sange albastru. Frumoasa blonda pare mai degraba genul de tipa din inalta societate britanica predispusa la decadența, pe care o gasești in gașca unora precum sau . Lady Kitty este cea mai mare dintre cei patru copii ai fratelui Prințesei Diana, contele , din casatoria acestuia cu prima lui soție, , fost model britanic și icon pentru…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soața de domn al Moldovei, dorita in haremul pașei. „Era de o frumusețe naucitoare“

21:26, 06.04.2024 - Nepoata a unui Mare Vizir al Imperiului Otoman și de o frumusețe aleasa, Ecaterina Cercheza a fost timp de 22 de ani soția domnitorului Vasile Lupu, jucand un rol esențial in deciziile politice și personale ale soțului sau.

De la oi, la eoliene. Gigi Becali vrea sa investeasca in producția de energie verde in Dobrogea

11:10, 25.03.2024 - Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, nu renunța la planul mai vechi de a investi in producția de energie verde, intenția sa fiind de a construi un parc eolian in Dobrogea.   Becali nu este la prima incercare de acest fel, pentru ca in trecut a mai vrut sa intre pe piața energiei eoliene, printr-o…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

Cum arata acum surorile Prințesei Diana. Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes au 68 respectiv 67 ani

16:56, 14.03.2024 - Prințesa Diana a murit la varsta de 36 ani in anul 1997, intr-un accident de mașina. O lume intreaga a plans-o pe celebra Prințesa, inclusiv cele doua surori ale ei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes.

Cum arata surorile Prințesei Diana acum. Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes au 68 respectiv 67 ani

16:50, 14.03.2024 - Prințesa Diana a murit la varsta de 36 ani in anul 1997, intr-un accident de mașina. O lume intreaga a plans-o pe celebra Prințesa, inclusiv cele doua surori ale ei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes.

Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni!

11:11, 14.03.2024 - Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni! Louis Spencer implinește chiar azi, 14 martie, varsta de 30 de ani. Vicecontele Alhorp este nepotul Prințesei Diana – fiul cel mare al contelui Spencer. Louis este fratele gemenelor Lady Amelia și Lady Eliza , dar și a modelului Lady Kitty Spencer. Tanarul…

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

"Noua Arboroasa", grupul cultural de elita, condus de nepoata compozitorului Ciprian Porumbescu

11:16, 08.03.2024 - Valorile naționale se pierd in timp daca ne amintim din ce in ce mai rar de ele. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, a aparut "Noua Arboroasa", grupul creat pentru memoria compozitorului Ciprian Porumbescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?