Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E FIOROS LA TELEVIZOR, dar O FEMEIE A REUŞIT SĂ-L ÎMBLÂNZEASCĂ. Uite-l pe VALAHU, la o bere cu IUBITA LUI, în parc

Publicat:

Cunoscutul luptator de skandenberg nu este si in viata de zi cu zi atat de dur pe cat pare la televizor. Daca inaintea unor partide importante, amenintarile lui te fac sa te simti foarte mic, in realitate Valahu este un barbat sarmant, care s-a lasat cucerit de o frumoasa bruneta.

Cei doi au fost surprinsi la o terasa din , dupa ce s-au racorit cu o halba de bere, iar Valahu parea foarte mandru de femeia pe care o avea langa el, la masa.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

Intamplare cu final fericit pentru o femeie care și-a pierdut portofelul: Un carabinier l-a gasit și i l-a returnat

19:50, 29.03.2024 - O femei din capitala a reușit sa-și recupere portofelul pierdut cu ajutor unui carabinier al Direcției Regionale „Centru”. Astfel angajatul IGC in timp ce se deplasa spre serviciu a observat un portofel pe o banca din scuarul „Mihai Eminescu”, astfel in scurt timp acesta a reușit sa identifice persoana…

O femeie a fost gasita moarta in casa, in Timișoara. Mama ei s-a ingrijorat, dupa ce nu a mai reușit sa ia legatura cu ea

08:41, 20.03.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! O femeie a fost gasita moarta in casa, in urma cu o zi. Polițiștii au ajuns la ea acasa, dupa ce mama ei s-a ingrijorat ca nu mai poate lua legatura cu ea și le-a cerut ajutorul. Femeia este devastata de durere.

O contabila din Romania a luat 200.000 de lei prin inșelatorii. Cum proceda femeia

19:25, 14.03.2024 - O contabila din Bistrița-Nasaud a reușit sa obțina impresionanta suma de 200.000 de lei de la firma pentru care lucra prin inșelatorii. Care este metoda folosita de femeie, aflați in randurile urmatoare. Cum a reușit o contabila sa fure 200.000 de lei O femeie care ocupa posta de contabila pentru o…


Ce parere ai despre aceasta stire?