Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E blondă, divorţată şi adorată de bărbaţi! Cine e viitoarea colegă a Danielei Crudu la "Un show păcătos"

Publicat:

E blonda, divortata si adorata de barbati! Se pare ca este în cautarea unei colege pentru si ca deja s-a gândit la cineva.

Lora ar putea deveni noua asistenta a emisiunii "". a lasat liber un scaun în cadrul showului, iar frumoasa artista a marturisit ca a primit o propunere interesanta.

"Hey! Am niste vesti fabuloase! Echipa de la "Un Show Pacatos" ma vrea pe post de asistenta. Ce ziceti? Mi se potriveste?", a glumit Lora amuzata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fond NATO pentru Ucraina și viitoarea șefie a Alianței

15:20, 03.04.2024 - NATO implinește maine 75 de ani. Miniștrii aliați de Externe se intalnesc la Bruxelles pentru a discuta despre agenda summitului aniversar, un fond special pentru Ucraina și viitorul șef al Alianței.

Emilian ne spune de ce nu are iubita. Ce cauta cantarețul la viitoarea lui partenera și ce condiție trebuie sa indeplineasca aceasta / VIDEO

10:55, 04.03.2024 - Emilian a luat de curand decizia de a deveni artist indepedent, iar in cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars ne-a dezvaluit și motivele pentru care a ajuns la aceasta concluzie. Ei bine, am fost curioși sa aflam cum e cantarețul și pe plan personal, mai precis in viața privata. El e singur,…


Ce parere ai despre aceasta stire?