Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ne-a spus că "ne vedem în altă viaţă", celebrul Dj a stârnit panică printre prietenii săi: "Am fost şocat când am aflat"

Publicat:

La mai bine de 20 de ore de când cel mai cunoscut DJ din centrul vechi a disparut fara urma, apropiatii lui vorbesc. Mesajul lui de "adio" pe care l-a postat pe pagina sa de socializare a stârnit sute de reactii din partea prietenilor sai.

Apropiatii lui au ramas socati când au aflat aceasta veste si au povestit când l-au vazut si când au vorbit ultima data cu el. Pentru afla ce spun prietenii lui , vezi video aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Banescu: Manelismul ca mod de a fi

16:06, 16.06.2024 - Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, a revenit pe pagina sa de Facebook cu un nou mesaj pe tema manelelor, fara a face trimitere directa la concertul Babasha – Coldplay. Din profesionist ascultator mereu chefliu, care, intrucat viața e scurta, va-ncerca s-o faca lata, devii personaj…

Mesajul reprezentanților lui Fico: A fost impușcat de mai multe ori, viața ii este pusa in pericol

17:55, 15.05.2024 - Reprezentanții premierului slovac Robert Fico, vizat de o tentativa de asasinat, au trimis un mesaj pe Facebook. A fost impușcat de mai multe ori, este intr-o stare care ii pune viața in pericol, au transmis aceștia.

Mesajul unui cunoscut economist roman care a starnit revolta: "Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau"

19:05, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit o revolta in randul oamenilor dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Ministrul Sanatații, apel catre romani: Indemn pe fiecare la adoptarea unui stil de viața sanatos și echilibrat

15:55, 07.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, le-a recomandat romanilor sa adopte un stil de viața sanatos și echilibrat. Recomandarea a fost facuta duminica atunci cand se sarbatorește Ziua Sanatații.Mesajul a fost publicat pe Facebook.

O focșaneanca iși cauta mama care i-a dat viața, insa nu a cunoscut-o niciodata

08:40, 27.03.2024 - Pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children –  Copiii niciodata uitați ai Romaniei” a fost publicat un anunț prin care o tanara nascuta in Focșani spera sa iși gaseasca mama care i-a dat viața in urma cu 28 de ani și, imediat, a dat-o spre adopție. Tanara a apelat la acest gest in […]…

O focșaneanca iși cauta mama care i-a dat viața, dar pe care nu a cunoscut-o niciodata

08:35, 27.03.2024 - Pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodata uitați ai Romaniei” a fost publicat un anunț prin care o tanara nascuta in Focșani spera sa iși gaseasca mama care i-a dat viața in urma cu 28 de ani și, imediat, a dat-o spre adopție. Tanara a apelat la acest gest in […]…

SRI aniverseaza 34 de ani de existența. Mesaje inedite in mediul online: "Un singur lucru știm despre ei... astazi este ziua lor" GALERIE FOTO

11:50, 26.03.2024 - Startul mesajelor in mediul online l-au dat chiar reprezentanții instituției, intr-un mesaj postat pe Facebook in urma cu 10 ore. Ulterior, mesajele au inceput sa curga. "Un singur lucru știm despre ei... astazi e ziua lor! La mulți ani, SRI - Serviciul Roman de Informații!", au transmis, marți, reprezentanții…


Ce parere ai despre aceasta stire?