Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceața de fructe, sursă nocivă de zahăr. Cum poate fi făcută doar cu îndulcitori din surse naturale

Publicat:

1444039238 Exista rețete vechi, din vremea cand zaharul era o resursa rara Dulceața de fructe este una dintre placerile copilariei care ne urmarește toata viața.

În timp ce noi credem ca ne bucuram de un desert natural, facut în casa, în realitate luam o supradoza zdravana de zahar. Din fericire, exista oameni care au pastrat rețete vechi, din vremea când zaharul era o resursa rara, iar deserturile erau dulci datorita zaharurilor din propria compoziție a ingredientelor folosite.
Mai multe detalii pe Super-Hrana.ro

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciile poștale, detergenții si medicamentele, cele mai mari scumpiri in aprilie

11:41, 14.05.2024 - In interval de un an, serviciile postale s-au scumpit cu 26,25%, detergentii cu 25,64%, iar medicamentele cu 23,86%, arata INS.Și marfurile alimentare s-au scumpit, in medie, cu 2,07% comparativ cu aprilie 2023. Cele mai mari cresteri de preturi s-au inregistrat la conservele din fructe (10,78%), alte…

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

08:56, 08.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

16:20, 07.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

Elevii din Sebeș primesc batoane cu fructe la școala, pana la finalul anului școlar. Achiziție facuta de Primarie

20:05, 03.05.2024 - Elevii din Sebeș primesc batoane cu fructe la școala, pana la finalul anului școlar. Achiziție facuta de Primarie Elevii din Sebeș primesc batoane cu fructe la școala, pana la finalul anului școlar, ca suport alimentar.  Primaria Sebeș a cumparat in luna aprilie, prin intermediul platformei SEAP, batoane…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Ce alegem intre zahar și indulcitori? Medic: „Zaharul ne «ruginește» și ne imbatranește de la interior”

09:40, 03.04.2024 - Nu exista o forma mai sanatoasa de zahar, susține medicul nutriționist Mihaela Bilic. Toți agenții de indulcire au același numar de calorii și același efect in organism, indiferent ca „folosim zahar alb sau brun, zahar de trestie sau de sfecla, miere, sirop de arțar sau de agave”

Probioticele naturale, un ajutor din partea naturii pentru sanatatea sistemului digestiv

16:40, 20.03.2024 - Ce sunt probioticele naturale?Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt consumate in cantitați adecvate, ofera beneficii pentru sanatatea noastra. Ele sunt cunoscute și sub numele de „bacterii bune” sau „bacterii prietenoase”. Cele mai comune tipuri de bacterii probiotice includ Lactobacillus…

Produsul trațional pentru care se cere protecție europeana. E facut dupa rețete vechi de o suta de ani

18:25, 17.03.2024 - Asociatia Producatorilor Traditionali, Mestesugari si Artizani Valcea a demarat procesul pentru inscrierea produsului „Carnati din topor din Valcea" in registrul Uniunii Europene al indicatiilor geografice protejate.


Ce parere ai despre aceasta stire?