Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DULCEATA DE CAPSUNI. RETETA simpla pentru cea mai buna DULCEATA DE CAPSUNI

Publicat:

DULCEATA DE CAPSUNI – Dulceata (sau gemul) de capsuni reuseste sa capteze tot parfumul acestor fructe deosebite. Relativ usor de preparat, dulceata de capsuni reprezinta o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor . DULCEATA DE CAPSUNI – Diferenta dintre dulceata si gem este data de consistenta: in dulceata fructele sunt relativ intregi (sau bucati mari), in vreme ce gemul este o pasta uniforma; si de cantitatea de zahar folosita, dulceata fiind mai dulce. DULCEATA DE CAPSUNI Portii: aproximativ 4 kilograme de gem DULCEATA DE CAPSUNI Timp de preparare: 100 de minute (plus minim 12…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

11:21, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații

11:21, 23.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

08:56, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Unt de casa ca la bunica. Ingrediente necesare și mod de preparare

16:11, 22.05.2024 - Pe rafturile magazinelor gasim multe produse alimentare procesate, insa niciunul nu se compara cu preparatele facut in casa. Gustul bogat și cremos al untului de casa ne amintește de perioada in care alimentele erau simple și naturale. In acest articol vei afla cum sa faci unt de casa ca la bunica.…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Care este diferența dintre gel de par, ceara și pomada

10:46, 15.03.2024 - Despre gel de par și ceara auzim mai des in zilele noastre decat despre pomada, insa aceasta din urma are și ea o istorie lunga in industria produselor de styling. Deși toate par sa faca același lucru, exista și anumite deosebiri intre ele. Afla, așadar, care este diferența dintre gel de par, ceara…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?