Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dublă cetățenie pentru Băsescu și soția sa. Vezi ce țară i-a dat verde pentru cererea sa

Publicat:

Relațiile excelene  intreținute de  fostul președinte   cu Chișinaul au dat roade.  Actualul lider are dubla cetațenie, la cea  romaneasca primind-o și pe  cea  moldoveneasca. La fel și  soția sa,  , susțin  surse dipolomatice.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Indonezia va accepta dubla cetațenie pentru a atrage lucratori straini

11:11, 30.04.2024 - Indonezia va accepta dubla cetațenie pentru a atrage lucratori straini. Anunțul a fost facut de ministrul investițiilor din Indonezia, Luhut Pandjaitan. Totuși, masura se refera doar la persoanele nascute in Indonezia care s-au stabilit in alte țari.

Actualul primar al unei comune din Mehedinți s-a trezit cu un contracandidat-surpriza: soția. Cei doi sunt in divorț

18:50, 25.04.2024 - La alegerile locale de anul acesta, actualul primar (PSD) al comunei Gogoșu din Mehedinți care spera la un nou mandat, trebuie sa lupte in campanie cu soția sa. Femeia, cu care este in divorț, este susținuta de PNL.

Ciuca le-a transmis romanilor din Barcelona cand vor putea avea cetațenie dubla

09:55, 16.03.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, le-a transmis romanilor din zona Barcelonei ca, din acest an, nu vor mai fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana cand o solicita pe cea spaniola. ”Am intalnit astazi romani extraordinari, care locuiesc si muncesc in zona Barcelonei. Am vizitat un abator al Carniques…

Romanii din Spania vor avea dubla cetațenie: Marcel Ciolacu: Aceasta dorința va deveni curand realitate

16:31, 02.03.2024 - Acordarea dubei cetațenii pentru romanii care traiesc in Spania va deveni realitate „in curand”, susține premierul Marcel Ciolacu, in urma unei intalniri avute sambata cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Ciuca: Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie

19:36, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Ciuca, discuții cruciale in Spania: Romanii vor primi dubla cetațenie

13:35, 19.02.2024 - Inițiat de președintele PNL, Nicolae Ciuca, la finalul lui 2022, proiectul prin care romanii din Spania vor primi cetațenie dubla intra in linie dreapta. La acel moment, premierul spaniol Pedro Sanchez anunța ca a fost creat un grup de lucru pentru recunoașterea dublei cetațenii, menționand ca in Europa…


Ce parere ai despre aceasta stire?