Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drumuri, culturi şi case, în pericol din cauza ploilor

Publicat:

Primarii din mai multe localitati au motive sa se bucure de oprirea ploilor. Asta pentru ca ploile din ultimele saptamani au reactivat mai multe alunecari de teren, cum este cazul comunelor Bustuchin si Rosia de Amaradia. zece hectare de teren sunt inundate de paraul Orlea si autoritatile...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arabia Saudita, lovita crunt de vreme rea. Școlile au fost inchise din cauza ploilor torențiale VIDEO

10:16, 30.04.2024 - Vremea rea face ravagii in Arabia Saudita, unde au fost emise atenționari meteo de furtuna și inundații. Avand in vedere condițiile meteorologice nefavorabile, instituțiile de invațamant din mai multe zone au fost inchise, iar elevii au trecut la cursuri online.

Alerta in Țara Moților - Drum național surpat din cauza ploilor din ultimele ore

07:20, 24.04.2024 - Un segment de 100 de metri al drumului național DN 74A Abrud-Boncești s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, in localitatea Carpiniș, județul Alba. In restul țarii, se circula bine, cu excepția intrarii in Capitala al A1, unde e aglomerație.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

Germania, zguduita de inca un atac cu cuțitul la o școala. Doi copii de 9 și 10 ani, raniți

21:10, 28.02.2024 - Operațiunea de intervenție a poliției a fost declanșata dupa ce un profesor a apelat la numarul de urgența pentru a raporta incidentul.Potrivit informațiilor preliminare, un baiat și o fata, in varsta de 9 și 10 ani, au fost atacați pe drumul lor spre casa de la școala elementara catolica.Copiii, care…

Alerta pe calea ferata: Vagon cu propan, deraiat in apropierea Zonei Libere Giurgiu

20:40, 28.02.2024 - "Pompierii din cadrul Detasamentului Giurgiu au fost solicitati sa intervina la trecerea la nivel cu calea ferata din Soseaua Portului, acolo unde un vagon cisterna a deraiat. Este vorba despre o locomotiva si cinci vagoane tip cisterna, incarcate cu propan, ce apartin unui operator economic privat,…

Primaria Aiud: „Am informat constructorul despre problemele aparute din cauza ploilor, la Baza Sportiva”

20:10, 14.02.2024 - Primaria Municipiului Aiud a transmis ca a anunțat constructorul, cu privire la problemele aparute la Baza Sportiva, din cauza ploilor abundente, cazute zilele trecute.  „Urmare a ingrijorarilor exprimate in spațiul public și pentru o corecta informare va facem cunoscut: – Baza sportiva beneficiaza…

Seful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea tarii este in pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATO

04:30, 13.02.2024 - Fostul asistent al „fostului” lider american al securitații naționale, John Bolton a declarat anterior ca amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianța este reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?