Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drumul spre kitsch al unui conac boieresc schimonosit cu termopane. „O imagine deprimantă...”

Publicat:

Conacul din judetul Galati al boierului , fondatorul PNL alaturi de I.C Bratianu si M. Kogalniceanu, este in stare de degradare. In ultimii ani, cladirea a suferit mai multe interventii. Astfel, in locul vechilor ferestre, au aparut geamuri termopan, iar la cativa metri de conac a fost construita o toaleta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Drumul morții“ din județul Galați va fi extins la patru benzi. Investiția va salva vieți

16:15, 07.05.2024 - Se pregatește o ampla investitie de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Galati. DN25, cel mai aglomerat drum din judet, va fi extins la patru benzi. Investiție este de peste 300 de milioane de euro.

Șofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Poliția, pe urmele lui VIDEO

16:10, 07.04.2024 - Un șofer de 64 de ani, din Galați, a fost filmat cum circula pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Primul pod hobanat din județul Galați se apropie de finalizare. Construcția e inalta cat un bloc cu 24 de etaje

11:45, 23.03.2024 - Primul pod hobanat din județul Galați se apropie de finalizare. Constructorii vor incepe zilele acestea asfaltarea lui, au anunțat autoritațile județene. Podul face parte din Drumul de Centura, cel mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Galați. Podul Hobanat este cea mai complexa…

Pimul Pod Hobanat din județul Galați se apropie de finalizare. Construcția e inalta cat un bloc cu 24 de etaje

09:45, 23.03.2024 - Primul pod hobanat din județul Galați se apropie de finalizare. Constructorii vor incepe zilele acestea asfaltarea lui, au anunțat autoritațile județene. Podul face parte din Drumul de Centura, cel mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Galați.

Palatul Placerilor, conacul celui mai mare bancher din Romania interbelica. Petreceri excentrice cu regi și regine

22:50, 25.02.2024 - Conacul familiei Crissoveloni de la Ghidigeni, din nordul judetului Galati, a fost construit in anul 1878 si a fost frecventat in repetate randuri de Regina Maria si Regele Ferdinand. In timpul Razboiului Mondial, conacul a fost transformat in spital pentru militarii raniti.

George Stanga, presedinte PNL Galati: „500 de membri ai organizatiei judetene PMP au ales sa mearga in lupta electorala de anul acesta in formula liberala”

10:41, 18.02.2024 - ”Liderii organizatiilor judetene Galati ai PNL si PMP au decis sa mearga sub aceeasi umbrela in cele 4 randuri de alegeri care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Liderii PMP, Cristina Costandachi, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, alaturi de secretarul general Petrica Banciog,…

Apar detalii infioratoare in cazul fetiței din Galați omorate in bataie de mama. Unchiul și matușa copilei au fost și ei reținuți

12:16, 14.02.2024 - Apar detalii cutremuratoare in cazul fetiței din Galați care a fost omorata in bataie de propria mama, la finalul lunii trecute. Unchiul și matușa copilei ar fi știut ca femeia iși batea copiii cu bestialitate. Au fost reținuți marți seara pentru complicitate.

Tanar filmat in portbagajul unei masini, cu un triunghi reflectorizant in mana

14:46, 12.02.2024 - Scene grave, pe o strada din Tecuci, județul Galați. Șoferii din trafic au filmat o mașina in portbagajul careia se afla un tanar care canta, striga și agita un triunghi reflectorizant. Distracția a ajuns pe platformele sociale, unde a fost aspru criticata, potrivit stirileprotv.ro. Secvențele au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?