Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drum NOU la Strășeni în plină campanie electorală

Publicat:

Drumul care face legatura intre satele Scoreni și Malcoci, cu ieșirea spre traseul international Chișinau-Leușeni, a fost dat ieri in folosința. Astfel, acesta ii va scuti pe localnici sa mearga prin orasul Straseni pentru a ajunge la Chișinau, iar asta ar insemna injumatațirea distanței, dar și a banilor cheltuiți pentru calatorie. Drumul a fost construit in cadrul unui proiect...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul vrea sa majoreze salariile pentru bugetari cu 10%, in plina campanie electorala. Impact bugetar de peste 1 miliard de lei.

10:35, 22.05.2024 - Anumite categorii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale de 10 %, in doua transe prevazute in iunie și septembrie, luni in care se desfașoara alegerile locale/europarlamentare, respectiv prezidențiale/parlamentare. Impactul bugetar este estimat la 1,127 miliarde lei.

Un primar aflat in plina campanie electorala verfica stadiul lucrarilor de asfaltare cu un bolid de lux

07:50, 21.05.2024 - In imagine se vede cum primarul Alin Ioan Moldoveanu asista la lucrarile de asfaltare de pe o strada din Campina și a parcat mașina de lux la doar cațiva metri de un utilaj.Conform declarațiilor de avere, media veniturilor sale lunare ca primar este de 16.900 de lei.

UPDATE: Un fost primar PSD, actual candidat, reținut in plina campanie electorala, la Pogana!

12:50, 20.05.2024 - UPDATE: CONFIRMARE… Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au confirmat printr-un comunicat oficial faptul ca fostul primar de la Pogana, Marcel Gafu, a vrut sa le de șpaga polițiștilor de la Poliția Economica, veniți duminica, in control la magazinul soție sale. Ofițerii DGA au precizat ca…

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

CCR, decizie de ultima ora privind comasarea alegerilor din 9 iunie: Hotararea vine in plina campanie electorala!

15:36, 14.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a tranșat, marti, sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu Ordonanța de Urgența a Guvernului privind organizarea alegerilor din 9 iunie.

Primaria Capitalei cumpara bariere anti-SUV de 630 de mii de lei in plina campanie electorala

12:20, 14.05.2024 - Bucureștiul cumpara bariere anti-SUVPeste 630 de mii de lei cu TVA este suma pe care Administrația Strazilor București este gata sa o dea pe niște bariere modulare mobile metalice. Dispozitivele sunt capabile sa reziste la impactul cu autovehicule grele de peste 7 tone. Aceste bariere urmeaza sa fie…

Sebastian Burduja depune plangere penala in plina campanie electorala

11:45, 08.05.2024 - Dupa ce s-a trezit ca i-au fost vandalizat afișele electorale, candidatul PNL la Primaria Generala, Sebastian Burduja, anunța ca va depune plangere penala. Burduja spune ca tragerea la raspundere a faptașilor este doar o chestiune de timp, deoarece in zona sunt camere de supraveghere care au surprins…

1,5 mld. lei de la bugetul de stat pentru primarii, in plina campanie electorala

16:05, 06.03.2024 - Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat programul ce vizeaza realizarea de sisteme de alimentare cu apa, canalizare si epurare a apelor uzate, pentru care a fost alocat un buget de 1,5 miliarde de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?