Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul vrea să majoreze salariile pentru bugetari cu 10%, în plină campanie electorală. Impact bugetar de peste 1 miliard de lei.

Publicat:
Guvernul vrea să majoreze salariile pentru bugetari cu 10%, în plină campanie electorală. Impact bugetar de peste 1 miliard de lei.

Anumite categorii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale de 10 %, in doua transe prevazute in iunie și septembrie, luni in care se desfașoara alegerile locale/europarlamentare, respectiv prezidențiale/parlamentare. Impactul bugetar este estimat la 1,127 miliarde lei.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini uluitoare in plina campanie electorala. Un membru al PSD Turda arunca cu bani catre cetațeni

17:15, 30.05.2024 - Din imaginile video se observa cum barbatul, imbracat in vesta roșie, incepe sa imparta bancnote mai multor oameni sranși in jurul sau, iar la un moment dat chiar arunca cu banii in aer spre bucuria mulțimii.

Ciolacu: Daca eram un inconstient, va spun eu ce faceam: faceam legea salarizarii, in plina campanie electorala, dadeam la toata lumea cat voia, cum voia, castigam alegerile, pe urma scapa cine poate!

04:55, 24.05.2024 - ”Daca eram un inconstient, va spun eu ce faceam: faceam legea salarizarii, in plina campanie electorala, dadeam la toata lumea cat voia, cum voia, castigam alegerile, pe urma scapa cine poate! (…) Nu putem sa ne dorim sa intram in OECD si sa avem regulile pe care le-am avut in ultimii 30 de ani. Eu…

DOCUMENT Guvernul vrea sa majoreze cu 10% salariile unor bugetari, inclusiv din primariile cu pana la 20.000 de locuitori, chiar in lunile cu alegeri / Reacția angajaților de la Guvern

22:26, 21.05.2024 - Dupa protestele din aceasta luna, Guvernul vrea sa acorde creșteri salariale de 10% raportate la nivelul lunii decembrie 2023, in doua tranșe, respectiv pentru luna iunie și septembrie 2024 (cand au loc alegeri) pentru mai mulți bugetari printre care cei din Cultura, Diplomație, aparatul de lucru al…

Un primar aflat in plina campanie electorala verfica stadiul lucrarilor de asfaltare cu un bolid de lux

07:50, 21.05.2024 - In imagine se vede cum primarul Alin Ioan Moldoveanu asista la lucrarile de asfaltare de pe o strada din Campina și a parcat mașina de lux la doar cațiva metri de un utilaj.Conform declarațiilor de avere, media veniturilor sale lunare ca primar este de 16.900 de lei.

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

A fost greva in primariile din mediul rural, in prima zi de campanie electorala! Vezi ce spun angajații primariei Luna! (VIDEO)

14:55, 11.05.2024 - Angajații din peste 1200 de primarii din țara au intrat ieri in greva de avertisment, intre orele 11.00-13.00, nemulțumiți de salariile mici pe care le primesc. ”Peste 1.200 de primarii din țara au fost astazi in greva de avertisment. Timp de doua ore, angajații și-au intrerupt activitatea in semn de…

Guvernul a crescut salariile angajaților din Ministerul Apararii in plina criza a deficitului bugetar

15:26, 22.03.2024 - Guvernul a adoptat joi o ordonanta de urgenta care prevede cresterea salariilor personalului din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala, precum si a indemnizatiilor pentru participarea la misiuni, exercitii si aplicatii militare, transmite Agerpres. Impactul bugetar in acest…

Guvernul a decis sa majoreze salariile personalului din aparare, ordine publica și securitate naționala

19:40, 21.03.2024 - Guvernul a decis, joi, ca printr-o ordonanța de urgența sa majoreze cu 30% din solda de funcție salariul angajaților din sistemul de ordine publica, aparare și siguranța naționala. Mai exact, este vorba despre polițiști, jandarmi, pompieri, militarii MApN, dar și despre angajații din instituțiile care…


Ce parere ai despre aceasta stire?