Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dronă ucraineană, „vânată” de o rachetă antiaeriană rusescă: a scăpat la centimetri de lovitura fatală VIDEO

Publicat:

O inregistrare video aparuta pe rețelele de socializare arata momentul in care o drona ucraineana este „vanata” de o racheta antiaeriana lansata de un sistem rusesc Tor și care din fericire o rateaza.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

Coreea de Nord a testat un focos „de foarte mari dimensiuni” și un nou tip de racheta antiaeriana

08:00, 20.04.2024 - Focosul „de foarte mari dimensiuni" a fost conceput pentru o racheta de croaziera strategica, a informat, sambata, presa de stat din Coreea de Nord, care a dezvaluit ca a fost lansat și un nou tip de racheta antiaeriana, informeaza AFP, citata de Agerpres.„Directia pentru rachete (din Coreea de Nord)…

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Ucraina a dat lovitura fatala Europei. Ursula cere economii draconice la gaze

15:35, 07.04.2024 - Comisia Europeana a cerut statelor UE sa faca economii la sange in ce privește consumul de gaze naturale. Europa se afla acum intr-o situație catastrofala, dupa ce Ucraina-prietena a taiat alimentarea cu gaze din Rusia, prin conductele de pe teritoriul sau, care a insemnat, anul trecut, 14 miliarde…

(foto) Ultima ora! Fragmente de drona, depistate in zona de frontiera moldo-ucraineana

16:50, 04.04.2024 - Poliția de Frontiera anunța ca astazi, 4 aprilie 2024, in jurul orei 14:15, in apropierea localitații Etulia- Vladiceni, r. Vulcanești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone distruse cu inscripția pe aripa - „Герань-2".

Momentul in care o racheta ucraineana lovește in aer și doboara o drona Shahed deasupra Odesei

13:15, 11.03.2024 - Forțele navale ucrainene au publicat o inregistrare video in care a fost surprins momentul in care o drona Shahed-136 de proveniența iraniana, folosita de ruși impotriva țintelor din Ucraina, a fost doborata de o racheta sol-aer deasupra regiunii Odesa.

Razboi in Ucraina, ziua 734. Kievul susține ca o drona lansata de ruși a trecut granița cu Moldova

13:35, 27.02.2024 - O drona a rușilor a trecut granița cu Republica Moldova, susține armata ucraineana. Incidentul ar fi avut loc in noaptea de luni spre marți. Drona a zburat „mai mulți zeci de kilometri” inainte de a intra in spațiul aerian al Ucrainei, a precizat armata ucraineana, citata de Sky News. Ruta a fost stabilita…

Mark Selby a „maturat” cu Ronnie O'Sullivan, 6-0! „Racheta” a executat o lovitura care a șocat asistența: „Asta e sabotaj”

10:55, 23.02.2024 - Unul dintre cele mai tari dueluri din istoria snookerului, cel dintre Mark Selby și Ronnie O'Sullivan la Players Championship, s-a incheiat cu un scor complet neașteptat, 6-0 pentru primul. A fost un meci fara prea mare istoric. Mark Selby s-a distanțat rapid, cu breakuri de 65, 91, 81 și 105, dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?