Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DROGUL nevăzut care TULBURĂ minţile tinerilor. VEZI cât de periculos este

Publicat:

Depedenta de calculator a devenit un fenomen ingrijorator in randul copiilor, iar specialistii trag un semnal de alarma, scrie bzi.ro.

Medicii spun ca statul excesiv la calculator le rapeste acestora timpul si posibilitatea de avea experientele necesare conturarii personalitatii. Procesul de formare este alterat de experientele pe care acestia le au in mediul virtual. Activitatea pe calculator isi pune amprenta pe comportamentul acestora, dar si pe modul in care tinerii percep realitatea.

Aceasta a precizat ca agresivitatea jocurilor desendibilizeaza copilul,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalist din Premier League, DEPENDENT de drogul popular printre tineri » Medicii l-au gasit inconjurat de mai multe canistre

12:10, 09.05.2024 - Ultima victima a flagelului dependenței de gaz ilariant este un fotbalist din Premier League, care a avut nevoie de ingrijiri medicale luna trecuta, dupa ce un apropiat a contactat serviciile de urgența. Gazul ilariant sau protoxidul de azot este un drog popular printre fotbaliștii din marile campionate…

Drogul violului, cel mai periculos, da dependența de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil sa asistam la drame uriase”

18:55, 19.04.2024 - Psihologul Eduard Bondoc, specialist in medicina la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizeaza ca cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.

Medicii de familie și-ar putea opri activitatea in vara, daca nu se rezolva situația punctului de consultație

22:35, 17.04.2024 - Presedintele Asociatiei Medicilor de Ambulator, Cosmin Alexandrescu, a spus ca daca se va modifica valoarea punctului de consultatie de la 1 iulie, acest lucru poate afecta resursele financiare alocate pentru serviciile medicale de ambulatoriu și pentru medicii de familie, ceea ce va duce la blocaje.„Se…

Preșcolarii, in vizita la Poliție

17:00, 09.04.2024 - Polițiștii de la Secția 5 din Brașov au fost gazde pentru 25 de prescolari, ocazie cu care celor mici le-a fost prezentata meseria de polițist și s-au familiarizat cu o parte din dotarile forțelor de ordine. Polițiștii brașoveni au desfașurat, astazi, o activitate la care au participat 25 de preșcolari,…

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Un nou drog foarte ieftin și deosebit de periculos pune in pericol viața adolescenților din Capitala

13:05, 03.03.2024 - „Drogul elevului” este noul drog care pune in pericol viața tinerilor din București. Problema si mai grava este ca drogul este foarte usor de procurat si se vinde chiar si ziua in amiaza mare pe strazile din centrul Bucurestiului, cu doar 10 lei.

Un trend periculos prinde tot mai multa popularitate in randul tinerilor din Romania. Cu ce au ajuns sa se drogheze

09:15, 03.03.2024 - Un trend periculos a devenit tot mai popular in randul tinerilor. Elevii consuma jeleuri și guma de mestecat care conțin droguri. Pe langa asta, copiii au acces foarte ușor și la plasturi și pliculețe cu narcotice. Astfel de substanțe extrem de periculoase sunt achiziționate in special de pe internet,…

Medicii pensionari revin in spitale: ”Suntem la nivel de avarie”

13:05, 01.03.2024 - Activitatea spitalelor din orasele mici din tara este asigurata de medicii pensionari. Doctorii tineri, proaspat intrati in sistem, se orienteaza spre unitati medicale mai mari din municipii mai dezvoltate.


Ce parere ai despre aceasta stire?