Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Dreptul de a fi uitat” pe internet genereaza dispute legale si va fi dezbatut din nou de Curtea de Justitie a UE. Cum poti sa-ti stergi urmele din online

Publicat:

&"Dreptul de a fi uitat&" al unei persoane, respectiv dreptul acesteia de a cere ca numele sau sa fie exclus din rezultatele cautarilor online, va fi dezbatut din nou la de Justitie (CEJ), dupa ce Google a respins patru solicitari, transmite Reuters. In mai 2014, CEJ a decis ca oamenii pot cere operatorilor motoarelor de cautare, cum sunt Google si Bing, sa elimine informatiile nepotrivite sau irelevante din rezultatele cautarilor online facute dupa numele persoanelor, noteaza News.ro. Google a primit de atunci peste 720.000 de solicitari de acest fel si a acceptat aproximativ…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expert: copiilor sub 11 ani ar trebui sa le fie interzis sa aiba un telefon mobil, iar cei sub 13 ani fara acces la internet

11:00, 01.05.2024 - Franta ar trebui sa limiteze utilizarea smartphone-urilor si a retelelor de socializare de catre copii si adolescenti, a recomandat marti un grup de experti numit de presedintele Emmanuel Macron, pe fondul ingrijorarii tot mai mari la nivel mondial cu privire la impactul egativ al acestora asupra mintilor…

Amazon contesta o amenda de 32 de milioane de euro aplicata de autoritatea de reglementare franceza din cauza monitorizarii angajatilor

09:55, 23.03.2024 - CNIL a amendat in ianuarie Amazon France Logistique, care gestioneaza marile depozite ale Amazon din Franta, pentru ceea ce autoritatea de reglementare a declarat ca este un sistem de supraveghere ”excesiv de intruziv”. ”Suntem puternic in dezacord cu concluziile CNIL, care sunt incorecte din punct…

Cu cine negociaza Klaus Iohannis șefia NATO. Cum este ales secretarul general al Alianței

15:36, 13.03.2024 - Candidatura premierului olandez Mark Rutte la funcția de secretar general al NATO este susținuta, potrivit Reuters, de 20 dintre cele 31 de state membre, dintre care nu lipsesc marile puteri SUA, Marea Britanie, Franța și Germania. Marți, președintele Romaniei Klaus Iohannis a anunțat ca il contracandideaza…

Parlamentarii francezi aplauda cand votul pentru dreptul la avort trece

00:00, 05.03.2024 - Franța a consacrat luni (4 martie) dreptul la avort in constituția sa, o premiera in lume, salutata de gruparile pentru drepturile femeilor ca fiind istorica și aspru criticata de grupurile anti-avort, potrivit Reuters. Deputații și senatorii au susținut cu o majoritate covarșitoare mișcarea, cu 780…

Franța devine prima țara care pune dreptul de avort in constituție

20:20, 04.03.2024 - Parlamentul francez, reunit luni, 4 martie, la Versailles, a aprobat includerea in Constituție a avortului voluntar, transformand Franța in prima țara din lume care consfințește oficial dreptul la intreruperea sarcinii, potrivit agenției Reuters, citata de news.ro.Discuția istorica din parlamentul francez…

Premiera mondiala: Franta inscrie dreptul la avort in Constitutie

20:16, 04.03.2024 - Parlamentul francez, reunit luni la Versailles, a votat in favoarea inscrierii in Constitutie a intreruperii voluntare a sarcinii, ceea ce face ca Franta sa devina prima tara din lume care inscrie oficial in Constitutie dreptul la avort, relateaza BFMTV si Reuters, preluate de News.ro.

SUA: SEC investigheaza daca investitorii OpenAI au fost indusi in eroare

07:00, 01.03.2024 - Autoritatea de reglementare a solicitat inregistrari interne de la actualii si fostii oficiali si directori ai creatoarei ChatGPT si a trimis o citatie companiei in decembrie, se arata in articol, citand persoane care cunosc problema. Investigatia a urmat deciziei fostului consiliu OpenAI, din noiembrie,…

„Ori platești, ori iți dai acordul”. Asociația pentru Tehnologie și Internet avertizeaza asupra practicilor Facebook privind viața privata

12:05, 18.02.2024 - Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) avertizeaza asupra practicii instituite de Facebook, care cere utilizatorilor sai sa plateasca un abonament sau sa fie de acord cu folosirea datelor lor personale pentru livrarea de reclame personalizate. Un roman trebuie sa achite 1.260 de lei pe an pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?