Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dreptate până la capăt - Un miliardar american, condamnat la închisoare pe viață, a murit în pușcărie

Publicat:

, condamnat pe viata pentru uciderea prietenei sale, a murit in inchisoare la varsta de 78 de ani, potrivit avocatului sau, citat de BBC, noteaza news.ro.

Durst a murit ca prizonier in California, dupa ce a pledat vinovat in septembrie pentru uciderea prietenei sale .

A ucis-o pentru a o impiedica sa vorbeasca cu politia despre disparitia sotiei sale. Politia crede ca el a ucis alte doua persoane.

Durst, care a avut numeroase probleme medicale, era conectat la un ventilator cu luni inainte de moartea sa, a spus avocatul sau.

Avocatul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare a ieșit din inchisoare: Nu m-a speriat nimic in pușcarie. Nu ma mai intereseaza, sub nicio forma, viata publica.

20:10, 27.05.2024 - Radu Mazare a iesit, astazi, din inchisoare, dupa ce a fost eliberat conditionat de Tribunalul Ilfov. Fostul primar al Constantei a facut primele declaratii, la poarta inchisorii Jilava din Bucuresti, acolo unde a fost asteptat de sotia sa, Roxana.

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

Șoferul care a lovit 6 copii pe o trecere de pietoni, iar unul dintre ei a murit, condamnat la 13 ani și 10 luni de inchisoare

07:35, 24.04.2024 - Tanarul de 19 ani din Petrosani care s-a urcat baut la volan in decembrie 2022 si a lovit cu masina sase copii, pe trecerea de pietoni, iar unul dintre ei a murit a fost condamnat la 13 ani si 10 luni de inchisoare. Magistrații au luat in calcul faptul ca tanarul ca era baut, ca […]

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Barbat din Apahida, condamnat la 6 ani de pușcarie pentru ca i-a calcat intenționat cu mașina pe un prieten și soția lui

21:50, 15.03.2024 - Fodor Damian, un barbat din Apahida, a accidentat intenționat cu mașina doi soți care mergeau pe trotuar. Cei trei se cunoșteau, intre ei fiind o disputa mai veche pornita de la o datorie de 100 lei. Fodor a fost condamnat la 6 ani și 7 luni de inchisoare cu executare. ”Contopeste cele patru pedepse…

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?