Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama neştiută a lui Dorian Popa. De ce nu poate face actorul copii: "Trebuie să merg la dezintoxicare"

Publicat:

a vorbit despre problemele pe care le intampina in dorința sa de a deveni parinte, scrie playtech.ro. Toți fanii lui știu deja de ani buni ca acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de . In tot timpul acesta, a fost intrebat nu doar o data cand cei doi vor face pasul cel mare sau macar daca s-au gandit sa aiba un copil impreuna. Dorian a marturisit de nenumarate ori ca adora copii și ca și-ar dori candva sa aiba o familie, dar nu poate sa devina tata, lucru pe care l-a explicat abia acum.

„Eu, facand sport, iau niste suplimente nutritive, niste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Babs ii face „concurența” lui Dorian Popa? Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif. Bruneta și-a dorit și piscina / FOTO

20:40, 21.04.2024 - Babs pare ca și-a schimbat viața complet de cand nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa. Claudia Iosif a anunțat, in urma cu cateva luni, ca iși deschide propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și s-a ocupat și de amenajarea curții.

Dorian Popa a explicat care a fost realul motiv pentru care el și Babs s-au desparțit. Ce s-a intamplat cu adevarat

14:55, 19.04.2024 - Dupa o desparțire care a surprins pe mulți dintre fanii lor, Dorian Popa și Claudia Iosif continua sa starneasca curiozitatea cu privire la motivele din spatele separarii lor. Ce a dezvaluit Dorian Popa.

Ce a raspuns Dorian Popa cand a fost intrebat daca a inșelat-o pe Claudia Iosif: „Am greșit! Cred ca este de ajuns sa spun asta”

13:10, 18.04.2024 - Dorian Popa rupe tacerea și face noi dezvaluiri despre desparțirea de Claudia Iosif. Cantarețul a recunoscut ca a greșit pe parcursul relației cu fosta iubita. Dupa 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit, insa au decis sa aiba o relație civilizata in continuare. Artistul i-a…

Au vorbit degeaba o ora! Alianța Dreapta Unita il ține in șah pe Alin Nica la Timișoara

18:30, 03.04.2024 - Decizia de desemnare a candidaturii lui Alin Nica la presedintia CJ Timis a fost amanata, dupa prima runda de negocieri intre USR, PMP si Forta Dreptei Liderii partidelor din cadrul Alianței Dreapta Unita (USR, PMP și Forța Dreptei) din Timiș s-au reunit la sediul Societații Timișoara pentru a discuta…

Cum va arata centrul de DEZINTOXICARE din Cluj-Napoca. Va avea o cladire pentru copii, alta pentru adulți

10:16, 22.03.2024 - PUZ-ul pentru centrul de recuperare din adicții "Noi orizonturi", de pe Valea Garbaului, dezvoltat de Primaria municipiului Cluj-Napoca și proiectat de Studio 82 SRL, a fost pus in consultare publica. 

Drama neștiuta a Lidiei Fecioru. In ziua nunții a aflat ca amanta soțului e insarcinata

15:00, 08.03.2024 - Lidia Fecioru avea numai 18 ani atunci cand a hotarat sa se casatoreasca, cu un barbat ce era cu 10 ani mai are ca ea. Cu toate acestea, noteaza click.ro, chiar in ziua nunții, a avut parte de un șoc greu de inchipuit atunci cand a aflat ca amanta viitorului ei soț era insarcinata! Lidia […] The post…

Drama neștiuta din viața lui Costin Marculescu. Ce il apasa enorm, inainte de moarte: „Simțea ca nu se ridica niciodata la rangul prietenilor sai din showbiz”

15:40, 27.02.2024 - Au trecut aproape 4 ani de la moartea fulgeratoare a lui Costin Marculescu. Viața i-a fost marcata de tot felul de momente și daca a fost mereu in centrul atenției, fostul actor a avut și episoade triste, in care nu se regasea și nu se incadra deloc in peisajul prietenilor sai bogați și cunoscuți, noteaza…

Drama neștiuta a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei

12:45, 23.02.2024 - Gina Pistol a cucerit telespectatorii cu energia ei pozitiva, frumusețea deosebita și entuziasmul molipsitor, insa puțini sunt cei care știu ca in spatele zambetului sau larg se ascunde o copilarie dureroasa. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele inca de cand era doar un bebeluș.


Ce parere ai despre aceasta stire?