Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă în sportul românesc! Un fost fotbalist a murit ÎN SOMN. Avea doar 20 de ani!

Publicat:

Un fotbalist de numai 20 de ani, care a jucat la o echipa din Liga II, a murit în somn. La ora transmiterii acestei stiri nu se cunosc cauzele decesului.

, fost fotbalist al echipei de tineret CSM Râmnicu Vâlcea, a murit în noaptea de sâmbata spre duminica. El a fost capitanul echipei de tineret a clubului CSM Râmnicu Vâlcea, dar și-a încheiat prematur cariera, deși era considerat un mare talent, scrie Gsp.ro.



Tragedia s-a petrecut în Germania, țara unde Gabriel se afla la munca. Deocamdata nu se conosc…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in sportul romanesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer baut/ FOTO

08:35, 04.05.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav raniți, dupa un accident intre o motocicleta și o mașina. Tragedia a fost provocata de un șofer de 23 de ani care era baut și a pierdut controlul volanului intr-o curba in apropiere de Deva.

A murit un mare fotbalist, cetațean de onoare al Bacaului

16:01, 31.03.2024 - Un fost mare fotbalist nascut in Bacau a incetat din viața, lasand in urma un gol imens in inimile suporterilor și in istoria fotbalului romanesc. Sorin Aristotel Avram, nascut pe 29 martie 1943, a fost o figura emblematica in fotbalul romanesc, contribuind la succesul mai multor echipe de-a lungul…

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Doliu in sportul romanesc! A murit fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu

20:05, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul a fost facut de Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook. „O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu,…

Doliu in sportul romanesc. Fosta sportiva a murit la doar 46 de ani

17:00, 04.03.2024 - Doliu imens in sportul romanesc. Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Decesul a survenit duminica, 3 martie 2024, dupa cum a anunțat Federatia Romana de Volei pe rețelele de socializare. Ruxandra Dumitrescu a murit la varsta de 46 de ani Ruxandra Dumitrescu,…

Drama unor romani al caror fiu a murit in Germania. A fost incinerat fara știrea familiei, iar certificatul de deces lipsește

06:50, 22.02.2024 - Un roman mort in Germania a fost incinerat fara ca familia din Romania sa fie anunțata despre deces. La șase luni de la moartea barbatului, autoritațile romane nu au fost capabile sa transmita parinților, care au aflat despre tragedie printr-o cunoștința, nici macar certificatul de deces.

Doliu imens in sportul romanesc. A murit un campion olimpic, cine a fost marele Vasile Diba

17:56, 20.02.2024 - Din pacate, de astazi sportul romanesc este mult mai sarac, dupa anunțul decesului fostului campion olimpic Vasile Diba. Este doliu imens in sportul romanesc, iar cei care l-au cunoscut ai aduc un omagiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?