Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama in Olt! Medicii anunța șanse minime de supraviețuire pentru copilul care cazut in tescovina

Publicat:

Un copil în vârsta de cinci ani, din comuna Cungrea, a suferit arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului dupa ce a cazut într-o groapa cu boasca (tescovina).
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de doi ani a cazut intr-o balta de pescuit, in timp ce parintii faceau gratar

17:35, 27.04.2024 - Un copil de doi ani a cazut intr-o balta, in timp ce adulții pregateau un gratar. Incidentul a avut loc sambata, pe o proprietate privata din localitatea timișeana Iohanisfeld, informeaza Antena3. Copilul de doi ani se juca impreuna cu alți copii cand s-a petrecut nenorocirea. El venise impreuna cu…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Fetita de 4 ani, in stare foarte grava dupa ce a cazut intr-un iaz

10:16, 08.04.2024 - O fetita de patru ani a fost internata in coma, vineri seara, la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz din zona localitatii iesene Podu Iloaiei. Ea a fost resuscitata de medici. Fetita are sanse minime de supravietuire, afirma medicii ieseni. Ea a fost adusa vineri seara…

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Un barbat a fost calcat de mai multe ori de tractor dupa ce a cazut din el

09:50, 31.03.2024 - Un barbat din județul Galați a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea, dupa ce a cazut din el, scrie Umbraresti-informat.ro. Incidentul a avut loc sambata seara, la ora 21.25, in fața cimitirului din comuna Cudalbi. Barbatul se intorcea de la muncile campului cand,…

Concursul care bate Olimpiada de Biologie. „«Medicii de maine» ii motiveaza mult, este ca o simulare pentru admitere”

18:20, 23.03.2024 - De ani buni, elevii de liceu care se pregatesc sa dea admiterea la Medicina aleg sa-și testeze cunoștințele in cadrul unui concurs organizat de 11 ani de un liceu din Slatina, județul Olt. Caștigatorii primesc premii consistente și o zi de practica in spital.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?