Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama familiei lui Nae Nicolae nu s-a sfârşit: Văduva milionarului spulberat de tren trece prin clipe grele

Publicat:

Socant este faptul ca si la sase luni dupa decesul celui numit " din Ilfov", copiii inca nu stiu inca de moartea tatalui lor.

Cu toate ca in trecut casa ii era plina de oameni, in prezent mai sunt alaturi doar tatal, sora si doi trei prieteni. este in continuare profund tulburata de ceea ce s-a intamplat, mai ales ca nu s-ar fi asteptat ca sotul ei sa moara calcat de tren.

"E coplesitor ce se intampla. Au trecut sase luni de la mortea lui Nae, insa ea, Ioana, tot nu-si revine. Paseste cu teama, parca ii este frica sa nu ia decizii pe care sa le…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Accident mortal in Bragadiru. Un pieton a fost spulberat de un motociclist. Traficul a fost blocat

03:00, 29.03.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, joi seara, pe DN 6, in localitatea Bragadiru din judetul Ilfov, un motociclist a lovit un pieton. Articolul Accident mortal in Bragadiru. Un pieton a fost spulberat de un motociclist. Traficul a fost blocat apare prima data in Money .

Tragedie la Bragadiru: Un pieton a murit, dupa ce a fost spulberat de un motociclist

22:10, 28.03.2024 - Centrul Infotrafic al Poliției Romane a informeaza, joi seara, ca a avut loc un accident grav pe DN 6, in localitatea Bragadiru din județul Ilfov. Potrivit comunicatului de presa emis, un motociclist a lovit un pieton in timpul incidentului. Acesta din urma a decedat pe loc.  Din primele informații,…

Caz șocant la un depozit din Ilfov! O angajata a fost atacata cu cutitul de un coleg / FOTO

14:25, 21.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la un depozit din Ilfov! O angajata a fost atacata cu cuțitul de un coleg. Intregul moment a fost surprins de o camera de supraveghere de acolo. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ce au transmis polițiștii care se ocupa de acest incident!

Caz șocant la o creșa din Ilfov! Un tata și-a gasit copilul in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz

21:05, 14.03.2024 - Un incident grav ar fi avut loc la o creșa din Ilfov. Cand a mers sa iși ia copilul, un tata l-a gasit pe micuțul lui in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz. Barbatul a depus plangere la poliție.

Un barbat din Ilfov a inscenat un accident rutier ca sa-și omoare soția. Acum a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare

09:51, 22.02.2024 - Un barbat din Ilfov a fost condamndat la 22 de ani de inchisoare pentru ca și-a omorat soția dupa ce s-a izbit intenționat cu mașina de un stalp, in zona Pipera, inscenand astfel un accident rutier. Decizia nu este definitiva.

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?