Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama actriței care a jucat-o pe “Ecaterina Teodoroiu” ucisă din cauza unei eșarfe

Publicat:

De cele mai multe ori sunt actori pe care ii cunoaște toata lumea dar nu știu ce povești dramatice ascund. Este cazul actriței , cunoscuta din filme precum” sau “” care a avut parte de o moarte precum in filme, la care nimeni nu s-ar fi putut gandi. Tanara actrița Stela... -ul Drama actriței care a jucat-o pe “ucisa din cauza unei eșarfe apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama ucisa in bataie de propriul fiu, la beție! Barbatul avea o nemulțumire din cauza banilor: vecinii sunt șocați

10:10, 21.03.2024 - Femeia a fost lovita de fiul sau, preț de cateva ore, cu diferite obiecte. Vecinii au auzit țipele victimei și au alertat autoritațile.Cand au ajuns oamenii legii la locul incidentului, au gasit trupul neinsuflețit al femeii fara suflare. Oamenii povestesc ca barbatul obișnuia sa iși loveasca mama des,…

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

FOTO: Casa din Șanț, mistuita de flacari

08:40, 13.03.2024 - O casa din Șanț a fost mistuita de flacari, noaptea trecuta. A ars acoperișul imobilului, precum și anexele gospodarești. Incendiul a izbucnit inainte de miezul nopții, cu flacarile luptandu-se pompierii militari de la stația Singeorz-Bai, precum și SVSU Șanț, localnici și chiar primarul comunei. Potrivit…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.


Ce parere ai despre aceasta stire?