Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoș Bucur, mărturisiri sincere despre credința sa, după ce Dana Nălbaru s-a pocăit

Publicat:

Dragoș Bucur, marturisiri sincere despre credința sa, dupa ce s-a pocait Continue reading Dragoș Bucur, marturisiri sincere despre credința sa, dupa ce s-a pocait at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere in fața lui Cristian, dupa desparțirea tanarului de Laura. Ce marturisiri și-au facut cei doi: „Eu vad in tine...” / VIDEO

20:40, 28.03.2024 - In ediția din data de 28 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, dupa emisiune, Cristian și Antonia iși faceau confesiuni sincere unul altuia și vorbeau despre lucrurile pe care le accepta fiecare intr-o relație, asta la scurt timp dupa desparțirea tanarului de Laura. Iata ce și-au spus cei doi!

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Family Start 2024. Care sunt conditiile de creditare si sumele maxime ce pot fi luate de catre tineri

09:10, 20.02.2024 - Family Start 2024. Care sunt conditiile de creditare si sumele maxime ce pot fi luate de catre tineri Continue reading Family Start 2024. Care sunt conditiile de creditare si sumele maxime ce pot fi luate de catre tineri at Tabu.

Dana Nalbaru, despre desparțirea de barbatul pe care l-a iubit nebunește. Cine este artistul care i-a frant inima, inainte de a-l intalni pe Dragoș Bucur

18:25, 14.02.2024 - Dana Nalbaru formeaza in prezent o familie frumoasa alaturi de Dragoș Bucur, și impreuna cresc, așa cum pot și știu mai bine, cei 3 copii pe care ii au impreuna. In trecut insa, inainte de a-și cladi un camin alaturi de juratul de la „Romanii au talent”, artista s-a iubit cu un artist extrem de cunoscut,…

Dana Nalbaru, adevarul despre barbatul pe care l-a iubit timp de 6 ani, inainte de casatorie: „Asta nu a mers”

19:56, 13.02.2024 - Inainte de casatoria cu actorul Dragoș Bucur, Dana Nalbaru s-a iubit cu artist celebru. Deși au fost impreuna 6 ani, cei doi s-au desparțit uimind pe toata lumea. In urma cu ceva timp, cantareața a spus ca unul dintre motivele care au dus la incheierea relației a fost comunicarea.

Este sezonul 4 din „True Detective“ inspirat din fapte reale? Detaliile care amintesc de incidentul Diatlov, in care noua turiști au murit in condiții misterioase

19:10, 06.02.2024 - Continue reading Este sezonul 4 din „True Detective“ inspirat din fapte reale? Detaliile care amintesc de incidentul Diatlov, in care noua turiști au murit in condiții misterioase at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?