Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două persoane au fost rănite după ce patru maşini s-au tamponat pe Podul Otopeni

Publicat:

In cele patru masini se aflau cinci persoane, doua dintre acesta fiind ranite si transportate la spital, potrivit Mediafax.

"Cele doua victime au fost transportate la spital. Una dintre femei are mai multe conturii si a fost dusa la sin Capitala, iar cealalta are un traumatism la membrul inferior si a fost transportata la . Cele doua victime sunt constiente", a declarat , coordonator SMURD.

Purtatorul de cuvant al ISU Ilfov a precizat ca la fata locului s-a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare si cu trei echipaje SMURD.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav intre doua TIR-uri și o mașina in Ciba, județul Mureș. Opt persoane au fost ranite 

22:25, 30.05.2024 - Doua camioane si o masina au fost implicate joi seara, 30 mai, intr-un accident in localitatea Ciba, judetul Mures. In urma accidentului, opt persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, a anunțat ISU Mureș, citat de News.ro.„Din primele informatii in accidentul rutier au fost implicate doua…

Accident rutier deosebit de grav pe Podul Basarab din București: 7 victime, transportate la spital / Traficul rutier este blocat

19:10, 12.05.2024 - Un accident grav a avut loc, duminica seara, pe Podul Basarab din Capitala, potrivit informatiilor care circula pe retelele de socializare iesirea spre cartierul Militari fiind blocata. La fata locului se afla multe echipaje de politie, ambulanta si pompieri, informeaza News.ro.

Inselaciune cu masini de lux, cu prejudiciu de 1,5 milioane lei: 6 persoane inchiriau autoturisme, apoi le vindeau sau le amanetau

19:35, 11.05.2024 - Sase persoane sunt cercetate intr-un dosar de inselaciune cu masini de lux, trei dintre ele fiind retinute in urma unor perchezitii efectuate in Capitala si judetele Ilfov si Calarasi de politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Furturi de Autovehicule.

Accident grav pe DN2: șase persoane ranite/Trei mașini implicate in coliziune

15:25, 06.05.2024 - Un accident soldat cu ranirea mai multor persoane s-a produs luni, 6 mai, pe DN2. La fața locului au intervenit atat echipaje medicale și de la pompieri, cat și polițiștii rutieri. Sase persoane au fost ranite, luni, intr-un accident rutier produs pe DN 2, la limita dintre judetele Vrancea si Bacau,…

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Doua mașini s-au ciocnit violent pe E85 in zona tipografiei Alexandria la ieșirea din Suceava spre Radauți. Patru persoane ranite grav (foto)

10:06, 04.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in  aceasta dimineața la ieșire din municipiul Suceava spre Radauți (zona Tipografiei Alexandria), informeaza ISU Suceava Se deplaseaza la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospeciala pentru descarcerare și doua ambulanțe SMURD (B2 și…


Ce parere ai despre aceasta stire?