Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două cutremure puternice au lovit Iranul. Primul deces confirmat

Publicat:

Doua seisme puternice s-au produs duminica in sudul Iranului, in apropiere de portul , forțand rezidenții sa-si paraseasca domiciliile si provocand decesul a cel puțin o persoana, potrivit televiziunii de stat, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de cutremure puternice azi. Unde a lovit seismul de 5,6 in urma cu puțin timp

17:20, 24.04.2024 - Japonia, denumita și Țara Soarelui Rasare, este una din zonele cu o activitate seismica ridicata, astfel ca nu ar mai trebui sa surprinda faptul ca a avut loc un val de cutremure puternice azi, cu unul de cel puțin 5,6 grade pe scara Richter. Val de cutremure puternice azi, in Japonia Anul 2024, din…

Zeci de cutremure au lovit Taiwanul, marți dimineața: Ce magnitudine a avut cel mai puternic seism

10:40, 23.04.2024 - Taiwanul a fost zdruncinat marti dimineata de o noua serie de zeci de seisme, care nu s-au soldat cu victime, potrivit autoritatilor, dar au facut sa se clatine cladirile, inclusiv in capitala Taipei, relateaza AFP si Reuters, potrivit digi24.ro .

Zeci de cutremure au lovit Taiwanul, marți dimineața. Cel mai puternic a avut magnitudinea 6,3

08:55, 23.04.2024 - Taiwanul a fost zdruncinat marti dimineata de o noua serie de zeci de seisme, care nu s-au soldat cu victime, potrivit autoritatilor, dar au facut sa se clatine cladirile, inclusiv in capitala Taipei, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Israelul a lovit Iranul cu o racheta supersonica de o jumatate de tona: ce mesaj a vrut sa transmita Teheranului

08:10, 22.04.2024 - Israelul a folosit o racheta supersonica cu raza lunga de acțiune in atacul sau asupra Iranului de la inceputul acestei saptamani, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Ucrainenii au lovit fabrici de drone kamikaze din Tatarstan, la 1.200 km de granița. A fost atacata și o rafinarie de petrol

10:15, 02.04.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone fabrici din Tatarstan aflate la peste 1.200 kilometri de granita, unde se fac drone kamikaze. Șase oameni au fost raniți, au anuntat autoritatile regionale ale acestei republici din cadrul Federatiei Ruse, citate de Reuters. Un alt atac a vizat o rafinarie de petrol.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 730 | Bloc de locuințe din Dnipro, bombardat de ruși. Atac cu drone asupra Odesei

07:30, 23.02.2024 - Forțele ruse au lovit cu drone, in noaptea de joi spre vineri, un bloc inalt Dnipro, a anunțat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk. In urma atacului, opt persoane au fost ranite și exista temeri ca mai mulți oameni pot fi prinși sub daramanaturi. Atacuri au fost și la Odesa, unde rușii au lansat 9…


Ce parere ai despre aceasta stire?