Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două adolescente au vrut să se arunce în faţa metroului. Poliţiştii le-au salvat în ultima clipă

Publicat:

Adolescentele, una de 15 ani, cealalta de 16, sunt din judetul Giurgiu si au vrut sa se arunce in fata metroului, scrie spynews.  S-au urcat in microbuz si au venit in Capitala, hotarate sa-si puna planul in practica.

Dezorientate, au ajuns in statia , dar agitatia lor a atras atentia politistilor, care le-au abordat pe peron si le-au condus la audieri. Povestea lor i-a socat pe oamenii legii. Tinerele au spus ca planuiau sa se sinucida in acelasi timp, deoarece au ramas fara familii, iar una dintre ele a fost abuzata sexual in trecut.

Politistii au anunțat imediat…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Scene șocante in Capitala. Barbat impușcat dupa ce i-a atacat pe „mascați” cu toporul

14:06, 03.05.2024 - Politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale (SAS) au intervenit in forta intr-o locuinta din centrul Capitalei, dupa ce o femeie a anuntat ca a fost amenintata de fratele sau. Barbatul a fost agresiv si cu forțele de ordine, fiind impuscat de unul dintre politisti. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul…

Caz halucinant in Galați. Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Detaliul care l-a salvat de la moarte

14:35, 04.04.2024 - Inca un incident halucinant s-a petrecut in Galați! Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Copilul a fost intr-un pericol urias și la un pas de moarte, dar un detaliu i-a salvat viața. Polițiștii fac cercetari in acest caz.

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii baimareni au salvat o femeie care a vrut sa se arunce in raul Sasar

22:56, 03.04.2024 - Misiune de salvare contra-cronometru in Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii baimareni au salvat o femeie care a vrut sa se arunce in raul Sasar first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO. Dosar penal privind violențele de pe stadioane. Lideri din galeriile Dinamo și Steaua, ridicați de Poliție

12:30, 20.03.2024 - Politistii din Bucuresti fac, miercuri, 15 perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov, Giurgiu si Mehedinti si pun in aplicare 26 de mandate de aducere si citatii, intr-un dosar care vizeaza incidentele dintre suporteri din 8 martie, de la meciul dintre Dinamo si UTA. Mai exact, sunt vizati suporteri…

Tanar care voia sa se arunce de pe podul din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

17:25, 02.03.2024 - TIMIȘOARA. Intervenție a polițiștilor locali, vineri seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Imagini absolut șocante pe strazile din Capitala. Copilaș, aplecat peste ușa mașinii in mers. Poliția il cauta pe șofer

16:45, 01.03.2024 - Alerta in București. S-a facut apel la Poliție dupa ce un copil a fost vazut ieșit pe jumatate pe geamul unei mașini in trafic, in zona Salajan. Brigada Rutiera precizeaza ca nu s-a inregistrat nicio plangere legata de vreun copil transportat intr-o mașina, aplecat pe geamul deschis, dar il cauta…

Poliția Capitalei face cercetari dupa accidentul de la metrou, de la Timpuri Noi

08:30, 28.02.2024 - Polițiștii investigheaza incidentul ce a avut loc recent la o stație de metrou din Capitala. Poliția Capitalei a anunțat ca face cercetari dupa accidentul produs marți seara la metrou, informeaza Mediafax. Ce s-a constatat din primele verificari Politia Capitalei – Brigada de Politie pentru Transportul…


Ce parere ai despre aceasta stire?