Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, vacanță de vis pe tărâmul milionarilor! Și-a răsfățat iubita în Dubai!

Publicat:

Dubai, Dubai, viata ca-n Rai, vacanta De vis tu sa Ai! Pai ce destinate poate sa fie mai frumoasa sI mai potrivita Pentru o vacanta Decat taramul milionarilor?! Cu atat mai mult cu cat e si un eveniment important..si anume ziua sotiei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini incendiare cu Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa in Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate

17:00, 14.05.2024 - Claudia Iosif (Babs) a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii din vacanța in Dubai, iar urmaritorii nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta iubita a lui Dorian Popa și-a luat la ea numai ținute mulate și decupate și a pozat in toata splendoarea ei. Iata imaginile!

Cum l-a pus la punct Babs pe un barbat casatorit, care i-a facut avansuri. Fosta iubita a lui Dorian Popa, reacție incendiara: ”Sa ii dau...” / FOTO

23:16, 26.04.2024 - Deși este o femeie sigura, se pare ca barbații au un drum de parcurs pana sa ajunga la inima lui Babs! Fosta iubita a lui Dorian Popa se lasa greu, iar cand primește mesaje din partea barbaților casatoriți, nu ezita sa le raspunda pe masura. Iata cum l-a pus la punct un barbat, care i-a facut avansuri!

”Mi-a dat un bacșiș uriaș, de peste 20.000 de dolari” | O tanara profesoara a povestit experiența sa din Dubai, unde s-a mutat pentru a medita copiii milionarilor

11:36, 17.04.2024 - O profesoara și-a dorit sa faca o schimbare in cariera, astfel ca s-a mutat in Emiratele Arabe Unite, unde a inceput sa mediteze copiii milionarilor. Ea a povestit cum a primit peste 20.000 de dolari bacșiș de la mama unuia dintre elevii sai.

Unde au mers Bianca Dragușanu și Gabi Badalau prima data, dupa ce s-au intors din vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

22:45, 10.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat, in urma cu cateva zile, intr-o vacanța de vis, prima in formula completa. Dupa ce s-au distrat pe cinste in Dubai, cei doi s-au intors in Romania. Unde au mers prima data cei doi, dupa ce au revenit in țara.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?