Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, în cârje pe internet! Cu ce probleme se confruntă vlogger-ul, după ce a căzut pe gheață: "Începe un capitol…”

Publicat:

și-a ingrijorat fanii de pe Instagram, dupa ce a aparut in carje și bandajat la genunchi. Vlogger-ul iși ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de aceasta data le-a dezvaluit ca a cazut pe gheața in timp ce ștergea rampa de zapada. Iata ce a pațit !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

WhatsApp nu funcționeaza și alte aplicații ale companiei Meta se confrunta cu probleme

21:45, 03.04.2024 - WhatsApp pare sa se confrunte cu o intrerupere globala, impiedicand utilizatorii sa trimita sau sa primeasca mesaje, in timp ce alte aplicații Meta, cum ar fi Facebook Messenger și Instagram, se confrunta și ele cu probleme.

Bibi s-a fotografiat cu perfuzia la mana! Cu ce probleme se confrunta artista: “Am neglijat…” / FOTO

08:55, 15.03.2024 - Bibi, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, a publicat o fotografie cu perfuzia la mana. Fanii s-au ingrijorat și i-au trimis numeroase mesaje pentru a afla care e starea sa de sanatate. Ce a raspuns cantareața!

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Facebook si Instagram au cazut! Sute de mii de persoane au reclamat problemele la conectare

18:10, 05.03.2024 - Facebook si Instagram nu functioneaza pentru sute de mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmarire a intreruperilor Downdetector.com. Au existat peste 300.000 de raportari de intreruperi pentru Facebook in doar cateva minute. Utilizatorii au observat ca au fost dați afara de pe conturile lor și…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?