Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump, comparat cu Hitler. Doi foşti preşedinţi ai Mexicului spun că ideile sale antiimigraţie sunt “rasiste”

Publicat:

si , fosti presedinti mexicani, l-au comparat pe , candidatul republican la prezidentialele din SUA, cu , acuzand ca politica sa antiimigratie este "rasista", informeaza agentia de presa Reuters, citata de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden a lansat atacul care va defini campania din SUA: Donald Trump este un infractor condamnat

20:11, 04.06.2024 - Presedintele Joe Biden l-a numit luni pe fostul presedinte Donald Trump un „infractor condamnat” care reprezinta o amenintare mai mare pentru Statele Unite daca va castiga un al doilea mandat, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Donald Trump, anunț de ultima ora: Ce decizie a luat dupa verdictul tribunalului din New York

19:31, 31.05.2024 - Donald Trump a declarat vineri ca va face apel la verdictul de joi, care a facut din el primul președinte american condamnat pentru o infracțiune, deși va trebui sa aștepte pana dupa pronunțarea sentinței, pe 11 iulie, inainte de a face acest pas, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Donald Trump, huiduit la Convenția naționala libertarienilor. „Daca nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Alba

12:20, 26.05.2024 - Candidatul prezidențial Donald Trump a fost huiduit și batjocorit de mulți dintre cei prezenți la Convenția naționala libertariana de sambata seara, o schimbare marcanta fața de adulația pe care o primește la mitinguri din partea susținatorilor sai fervent loiali, scrie Reuters.

Trump. Retorica incendiara despre migranți

16:01, 24.05.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a sustinut joi – fara dovezi, precizeaza Reuters – ca imigrantii din Africa, Orientul Mijlociu si din alte parti „isi construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani „din interior”, folosind inca o data o retorica incendiara despre migrantii…

Ce va face Trump daca ajunge iar la Casa Alba. Acesta și-a publicat ideile in revista Time: „De ce ar trebui noi sa aparam pe oricine?”

11:41, 01.05.2024 - Donald Trump si-a prezentat liniile unui posibil al doilea mandat intr-un articol consistent publicat marti de Time, intre care se numara asigurarea libertatii de actiune pentru statele care interzic avortul, desfasurarea armatei pentru a-i expulza pe imigranti, conditionarea sustinerii militare pentru…

Aliați ai lui Donald Trump pregatesc planuri pentru a eroda independența Rezervei Federale (The Wall Street Journal)

15:46, 26.04.2024 - Aliați ai lui Donald Trump pregatesc un plan de erodare a independenței Rezervei Federale (Fed), banca centrala de la Washington, daca acesta revine la Casa Alba in urma alegerilor din luna noiembrie, relateaza vineri The Wall Street Journal, citat de Reuters.

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?