Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dolores O’Riordan – cele mai frumoase melodii

Publicat:

Dolores O’Riordan, solista grupului irlandez rock , a murit pe 15 ianuarie, la Londra.  Deși nu s-a anunțat oficial cauza morții, apropiații lui Dolores spun ca ea ar fi suferit de o depresie severa. Situația era foarte grava in ultimele saptamani, mai ales ca avea și o durere de spate, care nu ii dadea pace deloc. Sa ne amintim de ea, ascultandu-i cele mai cunoscute melodii! Citește și –  Tragedie! Dolores O’Riordan, solista trupei  , a murit!

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Un copil de doar 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei

18:25, 20.03.2024 - Tragedie in aceasta dupa-amiaza, in localitatea aradeana Vasile Goldiș. Un copil in varsta de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de colectare a apei aflat in curtea unei case „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor…

Macel langa Timișoara – peste o suta de oi ucise de caini

02:01, 15.03.2024 - In noaptea de 13 spre 14 martie 2024, la marginea localitații Giroc, o stana a fost scena unui atac ingrozitor in care 30 de oi și aproape 100 de miei au murit atacați de o haita de caini vagabonzi. Marea majoritate a animalelor au sfarșit prin sufocare. Acest incident vine la doar o zi dupa ce alte…

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

Tragedie la Cluj. O tanara a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:56, 12.02.2024 - O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost gasita decedata in fața unui bloc de locuințe. Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere…

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.


Ce parere ai despre aceasta stire?