Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în studiourile Paramount: Celebrul producător al Chinatown, Godfather şi Urban Cowboy s-a stins din viață

Publicat:

, directorul executiv al studioului Paramount, care a produs "Chinatown", "Godfather" si "" si a carui viata a fost la fel de melodramatica si impresionanta precum oricare dintre filmele sale, a murit sambata noapte, la varsta de 89 de ani, scrie Variety.

Fara talent actoricesc, Evans a primit putine roluri dar fara experienta de studio a fost numit la conducerea Paramount in anii '60.

Primul sau film in calitate de producator a fost clasicul "Chinatown", urmat de "" si "".

Alura sa distinsa si stilul de a vorbi l-au transformat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea pompierilor de la ISU Constanta. Un salvator s-a stins din viata

15:01, 03.05.2024 - Plt.adj. Adrian Stefan Marin din cadrul Inspectoratutlui pentru Situatii de Urgenta Constanta a trecut la cele vesnice. Anuntul a fost facut de pompieriii de la ISU Constanta, pe pagina lor de Facebook. "Plt.adj. Adrian Stefan Marin, un profesionist desavarsit, gata sa intre in foc, si chiar sa se jertfeasca…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea televiziunii din Romania! S-a stins din viața unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara 

15:05, 10.04.2024 - Este doliu in lumea televiziunii din Romania dupa ce s-a stins din viața Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR. Realizatorul celebrei emisiuni Reflector a murit la varsta de 90 de ani.

Doliu in sportul dambovițean! Reputatul antrenor de atletism Nicolae Guțoiu s-a stins din viața

10:45, 27.03.2024 - Lumea sportului din Dambovița este in doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori de atletism din județ s-a stins din viața. Este vorba de antrenorul emerit, Nicolae Guțoiu, care slujit atletismul pana in ultima clipa a vieții. Acesta era antrenor la secțiile de atletism de al CS Targoviște și CSȘ Targoviște.…

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?