Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu imens în lumea fotbalului. A murit cu câteva ore înainte să îşi serbeze ziua de naştere

Publicat:

Este doliu imens in lumea sportului. Unul dintre cei mai importanți oameni din sportul galațean a murit la doar 44 de ani, cu cateva ore inainte sa isi serbeze ziua de nastere. Vestea a picat ca un trasnet pentru fani, care nu se așteptau sa-și piarda idolul. A murit un mare sportiv la doar 44 […] The post Doliu imens in lumea fotbalului. A murit cu cateva ore inainte sa isi serbeze ziua de nastere appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea artiștilor! A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu

11:25, 25.03.2024 - E doliu in lumea artiștilor! A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu!Meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, a murit duminica, 24 martie 2024, la 79 de ani! Vestea trista a venit de la Centrul Județean de Cultura și Arta Olt„Inca…

Doliu imens in lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

14:50, 13.03.2024 - Din pacate, este doliu imens in lumea televiziunii, dupa aflarea veștii despre moartea a unui extrem de tanar prezentator tv, la doar 32 de ani. Autoritațile au dat publicitații care ar fi cauza decesului tanarului jurnalist Nick Sheridan. Tanarul jurnalist Nick Sheridan, decedat la doar 32 de ani Conform…

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national

15:40, 15.02.2024 - Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national. Vestea trista a fost data de cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarița, care a transmis un mesaj induioșator prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea fotbalului! Un sportiv indragit a murit la 41 de ani / FOTO

13:01, 29.01.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 41 de ani. Era supranumit „Mator”, asta datorita instinctului pe care il avea atunci cand statea in fața porții.

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?