Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi muncitori morți după ce zidul unui imobil s-a prăbușit peste ei la Timișoara

Publicat:

Accident tragic de munca, miercuri dupa-amiaza, la Timișoara. Doi muncitori ce lucrau la o cladire in zona centrala a orașului și-au pierdut viața dupa ce plafonul s-a prabușit peste aceștia.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionela și George, tinerii morți in cumplitul accident de langa Iași, vor fi inmormantați in ziua cand ar fi trebuit sa se cunune

17:15, 21.05.2024 - Ionela și George, cei doi motocicliști care au decedat in cumplitul accident de langa Iași, iși programasera cununia civila cu doar cateva zile in urma. Acum, ceea ce urma sa fie cea mai fericita zi din viața lor s-a transformat intr-un coșmar pentru rude și prieteni.

Peste 50 de morți in Afganistan unde au fost inundații majore. Un elicopter de salvare s-a prabușit din motive tehnice

14:10, 18.05.2024 - Cel putin 50 de persoane au murit in urma unei noi ploi abundente si a inundatiilor in centrul Afganistanului, a declarat sambata Mawlawi Abdul Hai Zaeem, seful departamentului pentru informatii din provincia Ghor.

Opt morți dupa ce o mașina care transporta presupuși migranți s-a prabușit in Albania

19:25, 02.04.2024 - Albania este o ruta pentru unii migranți care se indreapta spre UE. Opt persoane, dintre care șapte ar fi migranți, au murit dupa ce mașina in care se aflau a ieșit de pe un drum de munte și a cazut in raul Vjosa, in sud-estul Albaniei, noteaza Euronews. Autoritațile au declarat ca șoferul nu a […]

Femeie decedata si trei persoane ranite in urma unui accident pe Calea Aradului

19:50, 30.03.2024 - Grav accident sambata dupa-masa pe Calea Aradului, la iesirea din Timisoara, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Mai multe persoane au fost ranite, in timp ce o femeie in varsta de 49 de ani si-a pierdut viata. Din cauza incidentului traficul a fost o perioada ingreunat in zona. Mai multe echipaje de…

Accident grav in aceasta seara la Timișoara

02:01, 15.03.2024 - Un barbat, in varsta de 75 de ani, a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara dinspre Pestalozzi catre Calea Buziașului, iar la intersecție cu strada Gloriei a patruns pe liniile de tramvai și a intrat in coliziune frontala cu un stalp. In urma impactului, conducatorul auto și cei…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.


Ce parere ai despre aceasta stire?