Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ORGANIZAREA FINANȚELOR Cum să îți planifici finanțele responsabil

Publicat:

Atunci cand te confrunți cu nevoi financiare urgente sau cu o serie de cheltuieli neprevazute, este tentant sa recurgi la un credit de nevoi personale pentru a acoperi aceste costuri. The post ORGANIZAREA FINANȚELOR Cum sa iți planifici finanțele responsabil first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Moneda unica a urcat ușor

09:20, 07.06.2024 - In luna iunie, Finanțele și-au propus, pentru a refinanța datoria publica si a acoperi deficitul bugetului de stat, sa se imprumute cu... The post ANALIZA ECONOMICA Moneda unica a urcat ușor first appeared on Informatia Zilei .

ORGANIZAREA CASEI Strategii eficiente pentru a-ți ușura viața de zi cu zi in propria casa

09:56, 23.05.2024 - Intr-o lume agitata, locuința noastra ar trebui sa fie sanctuarul de pace și confort, o oaza de relaxare care ne aduce liniștea sufleteasca de care avem nevoie. The post ORGANIZAREA CASEI Strategii eficiente pentru a-ți ușura viața de zi cu zi in propria casa first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA DOBANZILOR BANCARE Cele mai atractive rate pentru depozite in luna Mai

13:00, 07.05.2024 - Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, deține 14 depozite bancare in lei la diverse banci din Romania, cu cea mai mare suma investita la CEC Bank, o instituție de stat. The post SITUAȚIA DOBANZILOR BANCARE Cele mai atractive rate pentru depozite in luna Mai first appeared on Informatia Zilei .

EDUCAȚIE NUTRIȚIONALA Cum sa discuți cu copilul despre greutate și dieta in mod responsabil

09:45, 30.04.2024 - Discuțiile despre greutate cu copiii trebuie abordate cu delicatețe, concentrandu-se pe educație sanatoasa și obiceiuri de viața echilibrate, fara a stigmatiza sau a crea presiuni negative. The post EDUCAȚIE NUTRIȚIONALA Cum sa discuți cu copilul despre greutate și dieta in mod responsabil first appeared…

GESTIONAREA FINANȚELOR Elevii de la atelierul Școala de Bani din Biblioteca au strans bani și și-au luat lucrurile dorite

10:45, 24.04.2024 - Elevi de 7 ani dar și adolescenți de liceu din 90 de comunitați, in special zone rurale sau din orașe mai mici, au invațat noțiuni de educație financiara de la bibliotecarele școlilor. The post GESTIONAREA FINANȚELOR Elevii de la atelierul Școala de Bani din Biblioteca au strans bani și și-au luat lucrurile…

TRADIȚII LOCALE Sarbatorile Pascale amana pe luna mai organizarea sambrelor de familie

12:11, 23.04.2024 - Sambra oilor este o sarbatoare a numeroaselor comunitati din Tara Oasului. Daca de-a lungul zecilor de ani aceasta sarbatoare a devenit serbare campeneasca, apoi Festival Folcloric, iata in acest an ajuns la cea de a 66-a editie. The post TRADIȚII LOCALE Sarbatorile Pascale amana pe luna mai organizarea…

GESTIONAREA FINANȚELOR Educația financiara și miturile banilor

16:31, 09.04.2024 - Arta relațiilor se cultiva inca din copilarie, dar aceasta poate fi dezvoltata și la varste mai inaintate, scrie adevarul.ro. Astfel, pentru a avea o relație buna cu propriul buget, .... The post GESTIONAREA FINANȚELOR Educația financiara și miturile banilor first appeared on Informatia Zilei .

STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR Planurile de invațamant și organizarea anului școlar 2024- 2025 pentru elevii de la tehnologic

18:10, 21.03.2024 - Pentru elevii de la filiera tehnologica, modalitatea de organizare a anului școlar 2024-2025 a fost publicata in Monitorul Oficial.  The post STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR Planurile de invațamant și organizarea anului școlar 2024- 2025 pentru elevii de la tehnologic first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?