Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi dintre cei 12 migranți care au fugit dintr-un centru de carantină din Timișoara au fost găsiți

Publicat:

Este stare de alerta la Timișoara. Polițiștii sunt de mai bine de 24 de ore in cautarea celor 12 fugari din centrul de carantina. Forțele de ordine au verificat și camerele de supraveghere care le-ar fi putut oferi indicii. Vineri seara doi dintre fugari au fost gasiți.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

14 migranți, gasiți ascunși in porumb la Frontiera Nadlac

11:55, 30.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au depistat, ascunși intr-un TIR condus de un roman, paisprezece cetateni din diverse state... The post 14 migranți, gasiți ascunși in porumb la Frontiera Nadlac appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O femeie din Reșița care a fugit de acasa, gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara

11:50, 29.04.2024 - O femeie din Reșița care a fugit de acasa de doua zile a fost gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara. Ea a fost data disparuta de sora sa. Polițiștii din Reșița au preluat-o pentru a fi dusa la domiciliu.

O mașina plina cu migranți, condusa de un moldovean, a fost oprita cu focuri de arme in Romania: Șoferul, capturat de oamenii legii

19:50, 07.04.2024 - Politistii din Romania au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina condusa de un moldovean care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi. Unul dintre migranti a fost dus la spital, iar alți 3 au reusit sa fuga, scrie news.ro .

Urmarire ca in filme si multe focuri de arma! S-a intamplat in Timisoara

13:05, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga.Autoturismul pe care politistii de la Biroul Autostrazi au vrut sa il opreasca in cadrul unei…

Masina cu migranti, oprita de politisti cu focuri de arma 

12:10, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi, si soferul masinii. care are cetatenie romano-moldoveneasca. Unul dintre migranti a fost dus la spital. Trei migranti au reusit sa fuga. Citește și Banii…

Migranți prinși cu focuri de arma, in Timișoara. Trei au reușit sa scape, dupa ce au luat-o la fuga pe camp

10:35, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga.

Video Incident cu focuri de arma in Timiș! Politistii au oprit o masina cu migranti. 3 au reusit sa fuga

10:20, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga, conform news.ro.

Politistii cauta un biciclist care a accidentat un pieton si a fugit de la fata locului

15:30, 18.03.2024 - Cautat de cateva zile, fara succes. Daca il recunoasteti pe biclist anuntati la 112. In data de 14 martie, in jurul orei 16:27, un participant la trafic in calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin inspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?