Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi bărbați au murit după ce un arbore pe care îl tăiau ilegal a căzut peste ei

Publicat:

Doi barbati din comuna Parva, in varsta de 46, respectiv 65 de ani, si-au pierdut viata, vineri, in timp ce taiau ilegal lemne intr-o padure din , fiind loviti de un arbore, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de (IPJ) Bistrita-Nasaud.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

Dosar penal pentru un barbat care a depozitat ilegal 27 de tone de ingrasamant chimic

14:36, 25.04.2024 - Un barbat din localitatea Magiresti este cercetat penal de politisti dupa ce a depozitat ilegal pe un teren al sau cantitatea de 27 de tone de ingrasamant chimic, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau.

Un barbat care lucra intr-o padure din Vaslui a murit dupa ce un copac a cazut peste el

23:35, 01.04.2024 - Un barbat care lucra intr-o padure din Vaslui a murit dupa ce un copac a cazut peste elUn barbat in varsta de 47 de ani care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc a murit, luni, dupa ce un copac a cazut peste el, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.La…

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

O angajata a unei primarii din Dolj a murit in timpul programului

12:35, 06.03.2024 - O femeie de 57 de ani, angajata a Primariei comunei Calopar, judetul Dolj, a decedat, marti seara, in sediul institutiei, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), transmite Agerpres.

Trei barbati retinuti pentru omor si talharie dupa ce o batrana a fost gasita decedata, la Soveja

13:16, 01.03.2024 - Trei barbati cu varste intre 22 si 39 de ani au fost retinuti pentru omor calificat si talharie calificata dupa ce o batrana de 83 de ani a fost gasita decedata in locuinta sa din Soveja, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres. "La data de 28 februarie,…

Doi barbați din județ, cercetați penal pentru amenințari cu violența

13:55, 25.02.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean informeaza ca, la data de 24 februarie, doi barbați din județ au amenințat cu acte de violența persoane apropiate lor. Primul... The post Doi barbați din județ, cercetați penal pentru amenințari cu violența appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?