Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi austrieci, amendați pentru că au vandalizat jardinierele de pe Podul Michelangelo!

Publicat:

Doi austrieci au fost amendați de polițiștii locali, dupa ce au distrus jardinierele de pe . Cei doi tineri de 23 de ani sunt cetațeni austrieci și au venit in vizita in Timișoara. Ambii au fost insa amendați cu cate 2500 lei fiecare pentru ”distracția” din plina noapte. Polițiștii locali spun ca pana acum […] The post Doi austrieci, amendați pentru ca au vandalizat jardinierele de pe ! appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar drogat, semi-leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian din Timișoara

13:15, 28.05.2024 - Marți dimineața, polițiștii locali aflați in patrulare au dat peste un tanar aproape leșinat, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise, fiind predat polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate.

Șoferii care au ocupat locurile de parcare destinate celor cu dizabilitați, amendați de polițiștii locali din Timișoara

10:25, 24.05.2024 - Zeci de amenzi, cuprinse intre 2.000 și 10.000 lei fiecare, au fost aplicate de polițiștii locali din Timișoara conducatorilor auto care au parcat pe locurile special amenajate pentru persoane cu dizabilitați.

„Au uitat” sa stranga dupa cațel și au fost amendați de Poliția Locala!

15:25, 13.05.2024 - In perioada 07 – 12 mai 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica au desfașurat acțiuni in municipiul Pitești pentru depistarea și sancționarea posesorilor de caini care nu curața excrementele lasate de animalele lor. Conform Hotararii Consiliului Local nr. 283, au fost aplicate…

Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali – peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari

14:26, 11.04.2024 - Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali - peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari. Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor acționeaza zilnic pentru creșterea gradului de siguranța in incinta și in perimetrul piețelor agro-alimentare atat pentru consumatori...

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Tanar care voia sa se arunce de pe podul din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

17:25, 02.03.2024 - TIMIȘOARA. Intervenție a polițiștilor locali, vineri seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.


Ce parere ai despre aceasta stire?