Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doamne, ce MOARTE cumplită au avut! O româncă și unul dintre copiii ei au pierit în Italia

Publicat:

O romanca și unul dintre fiii ei, in varsta de 7 ani, au murit luați de ape, la Gizzeria, Italia, in urma unei furtuni puternice in zona din , in timpul careia raul Cantagalli a ieșit din matca.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Romanca moarta intr-un tunel din Italia. In accident a pierit si un tanar din Moldova FOTO

15:20, 17.04.2024 - In mai putin de o luna de zile, cativa romani au sfarsit in tragedii petrecute in Italia, acolo unde-si gasisera de munca. Patru persoane au murit intr-un incediu, iar doua in accidente rutiere

„M-am aruncat pe fereastra ca sa scap!” O romanca din Italia a povestit cum o amenința soțul ca se va preda poliției cu capul ei in mana

12:55, 10.04.2024 - O romanca traiește impreuna cu copiii ei de peste un an intr-un centru anti-violența din Italia și a povestit cum a ajuns acolo, dupa ce soțul ei, cu care era impreuna de 17 ani, i-a facut viața un iad. Ea a depus marturie impotriva barbatului la tribunal, scrie site-ul regional de știri Tuscia Web.Va…

Caz halucinant in Italia! O romanca a facut intrerupere de sarcina acasa și a bagat bebelușul in congelator. Femeia a fost la un pas de moarte

13:45, 01.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! O romanca a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut intrerupere de sarcina acasa și a ajuns la hemoragie. Trupul bebelușului ei a fost gasit la ea acasa, ascuns intr-un congelator. Femeia are acuk probleme grave.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

O romanca a fost aruncata din mașina și lovita in mod brutal, in Italia. Tanara de 24 de ani a ajuns la spital

16:45, 28.02.2024 - O tanara de 24 de ani a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost aruncata dintr-o mașina, apoi batuta cu bestialitate. Totul s-a intamplat pe o strada principala din Marina di Carrara, Italia, iar martorii au chemat autoriațile pentru a o salva.

„Singuratatea este tare grea”. Romanca abandonata intr-o chiuveta isi cauta mama biologica

06:35, 19.02.2024 - O tanara abandonata de propria mama intr-o chiuveta de la Spitalul Județean Ploiești si adoptata de una dintre infirmierele spitalului, cere acum ajutor pentru a o gasi pe cea care i-a dat viața. Tanara Aurelia și-a spus povestea pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii…


Ce parere ai despre aceasta stire?