Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doamna Moarte, lângă preşedintele Statelor Unite ale Americii. Azi s-a aflat peste tot

Publicat:

Conform sursei citate , Lyudmila Pavlichenko este unul dintre cei mai mortali lunetiști din istorie, cu 309 ucideri confirmate de soldați germani in urma invaziei naziste a din 1941. Zeci de victimele ale ei au fost lunetiștii inamici, vizați de o femeie care si-a caștigat astfel supranumele (n.r. – Doamna moarte) pentru acțiunile sale in timpul asediilor din Sevastapol și Odessa. In cele din urma a fost ranita de un tir de mortiere și retrasa de pe linia frontului, devenind imaginea Armatei Roșii. Ulterior a devenit o activista pentru drepturile femeilor si a calatorit…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Mircea Geoana, in The Telegraph: „SUA au nevoie de Europa pentru a face fața Rusiei și Chinei”

11:45, 11.04.2024 - Secretarul general-adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat, in cadrul unui interviu pentru The Telegraph, ca Statele Unite au nevoie de aliații europeni pentru a face fața amenințarilor Rusiei și Chinei. Afirmațiile vin in contextul temerilor ca fostul presedinte american Donald Trump, care candideaza…

Bruce Willis a implinit 69 de ani! A fost sarbatorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscatoare ca te avem!”

18:01, 21.03.2024 - Bruce Willis a implinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care sufera de demența, a fost aniversat in sanul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alaturi de care are doua fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale…

(video) Tribul in care femeile nu se spala niciodata: „Cand o familie are oaspete, soțul iși daruiește soția pentru o noapte”

09:35, 13.03.2024 - Pe continentul african exista un trib in care femeile nu se spala niciodata cu apa. In pofida acestui fapt, au grija de igiena lor și sunt foarte curate. Totodata, atunci cand au oaspeți insemnați, prieteni sau rude apropiate, localnicii iși daruiesc soțiile oaspetelui, pentru o noapte. Despre obieciurile…

Dmitri Medvedev il numeste pe Biden o "rusine" pentru America

14:20, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o "rusine" pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, transmite Reuters.

Medvedev il critica pe Biden, dupa ce s-a comparat cu Roosevelt: „Are dizabilitați mintale. Vrea sa tarasca omenirea in Iad”

13:40, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus, Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o „rusine” pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, relateaza Reuters.

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?