Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dmitri Medvedev, în pași de dans în plină campanie electorală (VIDEO)

Publicat:

Odata ce a anuntat ca nu mai candideaza pentu un nou mandat, presedintele rus isi permite si momente de relaxare. Acesta a fost surprins recent dansand cu o balerina, in timpul unei vizite la o școala din nord-vestul țarii, unde a mers alaturi de .

Șeful statului rus, care a fost de acord sa se retraga din alegerile prezidențiale de anul viitor in favoarea lui , a inceput joi campania electorala cu o vizita la o școala din orașul Petrozavodsk.

Medvedev a dansat braț la braț cu o tanara balerina și,…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini uluitoare in plina campanie electorala. Un membru al PSD Turda arunca cu bani catre cetațeni

17:15, 30.05.2024 - Din imaginile video se observa cum barbatul, imbracat in vesta roșie, incepe sa imparta bancnote mai multor oameni sranși in jurul sau, iar la un moment dat chiar arunca cu banii in aer spre bucuria mulțimii.

Emil Boc, inca un exercițiu de imagine: va purta pantofi cumparați astazi de pe Oser/ Ce și-a mai cumparat primarul Clujului in ”vizita electorala”

17:11, 25.05.2024 - Emil Boc și-a facut cumparaturile la Oser in plina campanie electorala. Pantofii sport sunt cea mai suprinzatoare achiziție In plina campanie electorala, suntem obișnuiți sa vedem politicienii care fac bai de mulțime. Așa ca puțini au fost cei care au fost surprinși astazi sa il vada mai bine de doua…

Un primar aflat in plina campanie electorala verfica stadiul lucrarilor de asfaltare cu un bolid de lux

07:50, 21.05.2024 - In imagine se vede cum primarul Alin Ioan Moldoveanu asista la lucrarile de asfaltare de pe o strada din Campina și a parcat mașina de lux la doar cațiva metri de un utilaj.Conform declarațiilor de avere, media veniturilor sale lunare ca primar este de 16.900 de lei.

UPDATE: Un fost primar PSD, actual candidat, reținut in plina campanie electorala, la Pogana!

12:50, 20.05.2024 - UPDATE: CONFIRMARE… Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au confirmat printr-un comunicat oficial faptul ca fostul primar de la Pogana, Marcel Gafu, a vrut sa le de șpaga polițiștilor de la Poliția Economica, veniți duminica, in control la magazinul soție sale. Ofițerii DGA au precizat ca…

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

Primaria Capitalei cumpara bariere anti-SUV de 630 de mii de lei in plina campanie electorala

12:20, 14.05.2024 - Bucureștiul cumpara bariere anti-SUVPeste 630 de mii de lei cu TVA este suma pe care Administrația Strazilor București este gata sa o dea pe niște bariere modulare mobile metalice. Dispozitivele sunt capabile sa reziste la impactul cu autovehicule grele de peste 7 tone. Aceste bariere urmeaza sa fie…

Sebastian Burduja depune plangere penala in plina campanie electorala

11:45, 08.05.2024 - Dupa ce s-a trezit ca i-au fost vandalizat afișele electorale, candidatul PNL la Primaria Generala, Sebastian Burduja, anunța ca va depune plangere penala. Burduja spune ca tragerea la raspundere a faptașilor este doar o chestiune de timp, deoarece in zona sunt camere de supraveghere care au surprins…

1,5 mld. lei de la bugetul de stat pentru primarii, in plina campanie electorala

16:05, 06.03.2024 - Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat programul ce vizeaza realizarea de sisteme de alimentare cu apa, canalizare si epurare a apelor uzate, pentru care a fost alocat un buget de 1,5 miliarde de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?