Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DISCURS PLIN DE URĂ Discurs instigator la ură interetnică a liderului AUR în județul Satu Mare

Publicat:
DISCURS PLIN DE URĂ Discurs instigator la ură interetnică a liderului AUR în județul Satu Mare

Aflat duminica la un eveniment de prezentare a candidaților AUR in orașul Ardud din județul , președintele acestei formațiuni politice extremiste, , a avut un discurs instigator la ura interetnica,... The post DISCURS PLIN DE URA Discurs instigator la ura interetnica a liderului AUR in județul first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine pe cine pacalește? Dilemele alegatorilor din județul Satu Mare.

10:10, 20.05.2024 - Intamplare sau calcul politic, alegerile locale și europarlamentare din anul 2024, cum mici și nesemnificative excepții, sunt tributare unor ințelegeri de culise. The post Cine pe cine pacalește? Dilemele alegatorilor din județul Satu Mare. first appeared on Informatia Zilei .

ALEGERI 2024 UDMR: Discurs instigator la ura interetnica a liderului AUR in județul Satu Mare

11:15, 15.05.2024 - Declarație politica/Politikai nyilatkozat. Aflat duminica la un eveniment de prezentare a candidaților AUR in orașul Ardud din județul Satu Mare, președintele acestei formațiuni politice extremiste, George Simion, a avut un discurs instigator la ura interetnica, atacand intr-un stil ordinar organizația…

George Simion, la Satu Mare: Dusmanul nostru politic in acest judet este o creatura hidoasa, UDMR

19:30, 13.05.2024 - Liderul AUR, George Simion, a declarat duminica, la evenimentul de lansare a candidatilor la europarlamentare desfasurat in cetatea din Ardud, ca dusmanul politic in acest judet este "o creatura hidoasa, sovina, numita UDMR".

JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați

13:45, 10.05.2024 - Activitațile din cadrul Programului ”Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare” au fost la a patra ediție, joi 9 mai 2024, in Ardud. The post JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați first appeared on Informatia Zilei .

VESTE BUNA 7 localitați din județul Satu Mare primesc bani pentru apa și canalizare

19:05, 08.05.2024 - Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor prin Programul Național de Redresare și Reziliența finanțeaza extinderea sistemelor de apa și canalizare in aglomerari mai mari de 2000 de locuitori echivalenți. The post VESTE BUNA 7 localitați din județul Satu Mare primesc bani pentru apa și canalizare first…

JUDEȚUL SATU MARE 5 membri ai unei familii din Gherța Mica s-au intoxicat de trichineloza

11:40, 15.04.2024 - In perioada 5 – 12 aprilie, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor  (DSVSA) Satu Mare au realizat 95 de acțiuni de control. The post JUDEȚUL SATU MARE 5 membri ai unei familii din Gherța Mica s-au intoxicat de trichineloza first appeared on Informatia Zilei .

BIVOLII IN UȘOARA CREȘTERE A inceput sa creasca efectivul de bivoli din judetul Satu Mare, dupa un declin dramatic

15:55, 04.04.2024 - Bivolul a fost si ramane un animal stratagic, fiind mult mai rezistent la diversele boli ale bovinelor, in plus cresterea si intretinerea lor este oarecum in concordata cu beneficile obtinute de crescatori.  The post BIVOLII IN UȘOARA CREȘTERE A inceput sa creasca efectivul de bivoli din judetul Satu…

EFECTELE FURTUNII Vijelia a provocat mai multe distrugeri in județul Satu Mare

22:30, 02.04.2024 -   ISU “Someș” Satu Mare ne-a informat despre cateva efecte ale fenomenelor meteo inregistrate in județul Satu Mare pana la... The post EFECTELE FURTUNII Vijelia a provocat mai multe distrugeri in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?